『薪火Post』BNO續期資訊(52) 英國國會之你抵壘未

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
無呀,我父母個張有中英對照
仲要爛爛地
係咪咁宣誓就得:

I [old name] of [your address] have given up my name [old name] and have adopted for all purposes the name [new name] since [date]

求教
係咪咁宣誓就得:

I [old name] of [your address] have given up my name [old name] and have adopted for all purposes the name [new name] since [date]

求教
香港唔用POST CODE
唔該晒訓醒即刻影
我得中文版改名契
需唔需要係宣誓時提供作為附件
打錯左999077==我擔心寄唔返比我,可以點算我好想改返
冇填地址
有呀,睇返先知個post code 錯左,會唔會有影響?
最後比錢之前有你個人資料CHECK LIST
睇吓有冇錯
都得
已付錢了 擔心中,又沒得修改。
thanks
請問係咪登記事項證明書都可以取代改名契用?
宣誓同登記事項證明書邊個認受性較高?
謝謝樓主
英國彈過登記事項證明書
我開咗個telegram channel
歡迎各位bno holder入去subscribe
之後開少少poll再開group
希望9月頭可以組織到實際行動

https://t.me/joinchat/AAAAAFZL2stGJPHoWf0YJQ

一齊轉BC!!!!!!!!!!!!
呢個POST冇TG GROUP
所以宣誓先係合要求?
佢地信誠實多啲
好似聽講Barcelona都得
可能全西班牙都可以
有機會再試
放假真係要搞搞佢
你唔怕煩有時間可以「整」張政府部門同你既書信來往,例如係以公開資料守則問政府部門攞公開資料。咁咪有住址證明囉。

是但搵個部門問佢攞料就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞