『薪火Post』BNO續期資訊(52) 英國國會之你抵壘未

1001 回覆
27 Like 2 Dislike
唔洗
驚就REPORT LOST / SAR
請問 "Do you have any passports from other countries?" ,如果本特區護照已經過期,噉算唔算有 passport from other country ?
中哂身份證大法一係搵老豆老母嘔返本BNO比你,一係報lost

兩個做法都係唔洗錢,唔做嘅話喱度無人幫到你
咁好既我聽到佢話會pass 俾唔知邊到
係查你有冇英國國籍
睇多次DOC
之前報左lost 係咪打電話去比佢
但打比佢又話搵唔到我報lost 可以點搞 係咪再報?係咪會有個number 等返黎先申請renew得?
太多人睇了
好似明,睇完wiki,應該係跟老豆老母BDTC傳落嚟?
原來我阿媽有BNO,我仲有冇機會申請BNO。
https://lih.kg/aeHeHmV
話說included child 係咪一樣可以向官方查證?
最好用SAR
未CANCEL都係
CHECK EMAIL
剛剛報失左,係咪要聯絡佢傾陣計先叫完成個報失再拎佢個ref no. 重新申請?
唔見左十幾年好多野都tick左i don't remember
唔係
一站通申請稅局稅務易咁快寄咗密碼信黎星期五定星期六申請,今日放工返屋企己經有,但我lunch果時print咗銀行信博大霧,寄出埋
大家未曾申請etax可以用呢個方法拎住址證明,內容係中英對照黎
CHECK EMAIL
有時EMAIL你CANCEL咗
正呀
我7月尾都submit左cancel 但都無reply 岩岩打去又話搵唔到
用SAR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞