[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第五版

939 回覆
79 Like 4 Dislike
日服的強度太吸引啦
搞到我有d想在日服的故事先出場
不過樓豬可能到時忙得滯唔記得就是…
日服的強度太吸引啦

你係數字人丫嘛? 係唔係出左喇咩,我真係有mark角色既lin登名
日服的強度太吸引啦

你係數字人丫嘛? 係唔係出左喇咩,我真係有mark角色既lin登名

嘩 我屌,真係打到量產四轉

武力差距愈大,所需瀰補嘅智力都愈多。

城裏得返幾百人,打出面幾千人

留名睇智商壓制反勝

愈來愈多4轉
故事發展都未諗母服東西大戰,又插左班戰略壓制德佬出場,跟手又再將個世界觀寫到以伺服器為單位的聯盟,一日兩更都唔夠,強烈要求早午晚三更

近排都出得幾多字,放低個正皮先。
日服的強度太吸引啦

我先係數字人
你真係有marked lin登名?
日服的強度太吸引啦

我先係數字人

冇*打錯字
我角色命運應該係帕9屍出場,我先有機會呀

你完左架啦 嘔野嘔到入左廠

我會瘋狂負皮樓主

我會瘋狂負皮樓主

起碼都型過

我會瘋狂負皮樓主

起碼都型過

你仲型過我啦

我會瘋狂負皮樓主

起碼都型過

你仲型過我啦

求愛不遂變態跟蹤狂

我會瘋狂負皮樓主

起碼都型過

你仲型過我啦

求愛不遂變態跟蹤狂

火箭兵團柒到落尾
啪譏~~~~~~~吉蒂推開地下室的鐵門。

「我回來了~~~」吉蒂自言自語,把兩隻運屍袋放到手術桌上。

她立即關上鐵門,一口氣連關8個門鎖,轉身走到牆角點起蠟燭。

「你的聲帶還痛嗎?」一把男聲突然在地下室的陰暗角落傳出,是吉
蒂的幻覺嗎?

「還好。」吉蒂再次自言自語,打開抽屜挑選合適的手術刀。

一個紫藍色長曲髮的美男步出,站在吉蒂身邊一同盯着運屍袋。

「給你,會舒服點。」美男交出一枝銀色藥水,吉蒂猶豫半秒後舉瓶
飲盡,一股化學酸臭味在口腔爆發。

「好苦,下次加點蜜糖吧美羅。」吉蒂的聲音變成一把磁性的少女中
音。

「哼~我跟你搬來這個不毛之地還諸多要求。」美羅打趣笑說,他的
笑容跟吉蒂同樣耐人尋味,甚至多出兩分陰險。

赤紅山,羅剎教地盤的邊緣—————

兩名羅剎教徒在貿易路上巡邏時赫見一具躺在路邊的死屍。

他們立即跑上去查看—————噗!死屍突然爆出一團綠煙。

兩名教徒立即昏迷,旁邊草叢跳出兩個平平無奇的,戴着口罩的NP
C。他們舉起小刀瘋狂扎在教徒身上,然後合力把二人的頭顱割下。過程耗時數分鐘,並未被玩家發現。他們事成後立即跳回草叢,
在泥地上留下一塊小布。

「雷娜大人,就是這裡了。」五十多名羅剎教教徒來到事發地點。

雷娜穿着薔薇裝甲檢視四周,並無發現。

「雷娜大人,這裡有發現!」一名教徒在草叢邊驚叫,雷娜立即跑過
去。

她突然握緊拳頭,呼吸變得粗糙。

「以為我們不敢跟你打嗎…火良野…」雷娜怒火中燒,一矛刺向地上小
布———畫着12足蜘蛛圖案的小布。

白巴
要唔要整杯蜂蜜綠茶你飲下

新毒你好

我終於出場喇
文呢屌你
今日補返尋日既嘢,返二冇時間打文,今晚早小小出

早幾多先

一俾正皮就縮一更,下板都係學其他巴打扣起算數

一俾正皮就縮一更,下板都係學其他巴打扣起算數

其實已經有三千字,不過唔滿意

好冗長,唔流暢。全日係咁比人叫去做嘢,思路斷斷下咁。

我路係冇打囉
日服的強度太吸引啦

邊個數字人呀
我個角色係“飛鳥”呀
當我見到數字人要聽天由命派援軍個時諗一諗

我隻角設定好似係智謀極高,運氣就奇差
咁味會召到一啲廢到核爆嘅五轉出來
日服的強度太吸引啦

我先係數字人

睇黎我地未出場的角色被被樓豬撈亂左
btw樓豬係咪未病好先搞錯左
當我見到數字人要聽天由命派援軍個時諗一諗

我隻角設定好似係智謀極高,運氣就奇差
咁味會召到一啲廢到核爆嘅五轉出來

原來你就係白衣男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞