[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第五版

939 回覆
79 Like 4 Dislike
乞巴渣架,俾人咁玩法都仲做兵
乞丐巴你感覺如何

請上黎發表你的感想吧
乞丐仔, 對於你個角色心表同情
乞巴渣架,俾人咁玩法都仲做兵

咁靚仔都係兵
BTW 樹巴咁多人鐘意
屌你老母 玩鳩我
將乞巴有出場的文抽出來看,原來樓豬寫緊成兵之路
乞兒仔真人應該肥毒
如果唔係點會甘心做兵
ps. 甘我老母
乞兒仔真人應該肥毒
如果唔係點會甘心做兵
ps. 甘我老母

斯文靚仔 唔肥
乞兒仔真人應該肥毒
如果唔係點會甘心做兵
ps. 甘我老母

斯文靚仔 唔肥

味又只係一隻兵 仲係二等兵咋
好想睇到 白 幫銀k 開拓日服
乞兒仔真人應該肥毒
如果唔係點會甘心做兵
ps. 甘我老母

斯文靚仔 唔肥

唔係話你個真人
係故事入面個真人
1730應該有一篇。

今日比老闆𡁻,話我paper work甩漏多左
乞兒仔真人應該肥毒
如果唔係點會甘心做兵
ps. 甘我老母

斯文靚仔 唔肥

唔係話你個真人
係故事入面個真人

一樣咁靚仔
1730應該有一篇。

今日比老闆𡁻,話我paper work甩漏多左

姓名:Jane/嘉莉
姓別:女
職業:巫師5轉
能力:https://www.youtube.com/watch?v=17SKnRxU_y0
https://www.youtube.com/watch?v=qM3LKG-cntY
武器:法袍 無用武器
描述:自閉妹 只會同利世傾計 表面上好成熟 其實內心好想有人陪佢呵佢 但係又覺得世界太多假人 唔敢信人 有一次比利世埋身差d比利世咬到
但係Jane太勁定左佢身 問利世做咩要咁做 利世誠實同埋真心咁回答”因為我想食囉” 利世個份真誠反而令到佢有安全感 兩個心理都唔正常既人經過溝通過後幾岩key 所以同利世長期組隊 互相滿足大家既慾望 抱有自己隨時都秒殺到利世既自信 相信利世
性格:沉穩 自信

姓名:神代利世
姓別:女
職業:食師
武器:赫子 佢把口
描述:http://m.xuite.net/vlog/aegis7951/WkFmYTYxLTE5MTExOTI5LmZsdg 睇頭10幾分鐘就得
現實中既喰種 係戰鬥入面食得愈多人又或者多血就愈容易超容易超載 因為喰種天性 所以幾乎每次戰鬥都會失控直到滿足爲止 另外敵人愈驚愈想逃走 佢就愈打得 比起用赫子殺人 更加中意自己用把口一淡一淡食死敵人
好中意玩淑女時裝
性格:平時斯文 一打交就好似上面條片咁 渴望鮮血嫩肉 痴痴地線
鐘意唔嫌棄佢既Jane隨左危急時要吸智力之外都唔敢同埋唔會傷害Jane

兩人都不屬於任何公會

樓主出隻吉蒂出得咁正好滿足
投多兩隻玩下
吉蒂是你的嗎?
幾得意,mark低先。盡量出左其他巴打角,好多人跟梗隊,再比你打尖就跟我菊花條隊架喇

咁多變態角嘅

等我又留多個先

姓名:遊戲人生
姓別:男
職業:三修角
武器:頭腦/劍/毒
性格:遊戲人生,動盪天下,一生只找遊戲為樂,搵一個可以與打敗自己的對手對局,
好鐘意幫弱勢的一方,邊個輸就去個邊幫手。
無責任,無掛牽,只求一戰,無論係智定係用劍。可以話係可以令到成個服嘅平衡勢力一下亂哂,一直追逐致命嘅遊戲。完結一個遊戲就會好急住搵下一個對手 下一個遊戲去玩
新毒留名
新毒留名

1730出唔到,試下2000 今日比老闆𡁻完扮死狗,打唔到幾多字
我隻Eason 幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞