[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第五版

939 回覆
79 Like 4 Dislike
如果安德魯回歸就正

佢比廢青狼屌到爆左個頭,佢先係真正心靈創傷果個

可唔可以寫佢用分身返黎kantheon贖罪
然後用同一招幫銀K馴服叛變的吉蒂
如果安德魯回歸就正

怎可能,六口會虐殺佢
如果安德魯回歸就正

怎可能,六口會虐殺佢

吉蒂打真子 安仔救佢
跟住馴服完先揭曉 然後尼菲特同廢狼再迫佢吞左啖氣
都唔係唔得
樓主仲要唔要角色
我想投隻廢角

性名:小路人
職業:劍士
武器:有無得用槍,無就劍
描述:平凡一個普通新手,買左一堆花之後不停送花比個NPC,誤打誤撞咁觸發到傳奇任,拎到把成長型武器,唔會壞,會跟住持有者愈強而變強
性格:怕事,但係朋友有事一定幫到底

唔錯 但多小小背景,盡量同劇情/人物有關,易入啲

拎到成長武器之後嘅某一日,打打下野怪比其他玩家開紅/魔王啲怪攻擊,就快死果時乞王子路過救左我一命,機緣巧合之下入左火野良個陣營。

咁樣得唔得

盡力啦~你好跟隻兵

哩位巴打識貨 跟我有前途呀
話說我隻尤里講左兩句旁白就消失左
樓主仲要唔要角色
我想投隻廢角

性名:小路人
職業:劍士
武器:有無得用槍,無就劍
描述:平凡一個普通新手,買左一堆花之後不停送花比個NPC,誤打誤撞咁觸發到傳奇任,拎到把成長型武器,唔會壞,會跟住持有者愈強而變強
性格:怕事,但係朋友有事一定幫到底

拎到成長武器之後嘅某一日,打打下野怪比其他玩家開紅/魔王啲怪攻擊,就快死果時乞王子路過救左我一命,機緣巧合之下入左火野良個陣營。

咁樣得唔得

盡力啦~你好跟隻兵

跟隻比卡超 咁咪即係小智

咁樣得唔得

盡力啦~你好跟隻兵

跟比卡超...只係綠毛蟲/哥達咋
6口真係好撚仆街
如果安德魯回歸就正

6口真係好撚仆街

樓豬先係最
又係度借d 2 寫真子成長左
真係好偏心
女角無限成長,男角柒無極限。反對女權當道,還我乞衣王子
如果安德魯回歸就正

到底你用左幾錢賄賂M底
定你係佢嘅真命天S

里奧要爆炸了

咁樣得唔得

盡力啦~你好跟隻兵

跟比卡超...只係綠毛蟲/哥達咋

睇黎我啲命運都……
根本除左廢青狼,全部男角都m底

不能同意更多...

里奧要爆炸了

爆炸

里奧要爆炸了

爆炸

人體爆炸

樓豬比廢狼sM得太多 心理有d唔平衡
文呢 1700果更去左邊
文呢 1700果更去左邊

偷雞少一更
文呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞