[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第五版

939 回覆
79 Like 4 Dislike
6口班人斬佢
唔比佢破壞基石
我唔夠瞓,又痾又嘔,算唔算有超能力
尋晚食左個譚仔胃痛到依家
樓主要打多啲文分散注意力
係咪六口覺得佢失控,想襯混戰殺埋佢
btw,樹巴屌完女都唔洗死?
未殺得冰女住
佢仲有利用價值
只係要佢重傷
唔好比佢打爆粒基石姐
又話樹巴會死,唔死點對得住佢好基友
未殺得冰女住
佢仲有利用價值
只係要佢重傷
唔好比佢打爆粒基石姐

似wor 比娜茜打左基石 個控制權就唔係魔王道
Btw 依家邊個打爆左基石
未殺得冰女住
佢仲有利用價值
只係要佢重傷
唔好比佢打爆粒基石姐

似wor 比娜茜打左基石 個控制權就唔係魔王
可能係六口想趁機殺埋娜茜提亞呢

認同 六口惡魔想自己打基石
未殺得冰女住
佢仲有利用價值
只係要佢重傷
唔好比佢打爆粒基石姐

有白獸人任務要交出鎖鑰,正常計城都要易手俾獸人,只要唔係第三勢力打下就冇問題。
城戰結束後只有玩家間的PVP禁止,玩家對魔王/NPC一樣無影響,真是六口出手的話城戰結束與否是沒有關係的,俄妹一團人應該不會這麼快可以放心下來相擁慶祝。
當事人都未死,應該唔會變伏筆,可能下篇已經講翻發生咩事。
未殺得冰女住
佢仲有利用價值
只係要佢重傷
唔好比佢打爆粒基石姐

有白獸人任務要交出鎖鑰,正常計城都要易手俾獸人,只要唔係第三勢力打下就冇問題。
城戰結束後只有玩家間的PVP禁止,玩家對魔王/NPC一樣無影響,真是六口出手的話城戰結束與否是沒有關係的,俄妹一團人應該不會這麼快可以放心下來相擁慶祝。

唔洗講咁多
文呢
唔洗寫文呀
m底
未殺得冰女住
佢仲有利用價值
只係要佢重傷
唔好比佢打爆粒基石姐

唔洗講咁多
文呢
唔洗寫文呀
m底

休息陣,今日返屋企先打文
比妮娜打傷左
可能係六口想趁機殺埋娜茜提亞呢

我都覺得係六口親人多,係到偷雞
哇 樓豬竟然唔賜我一死 好撚開心

留名遲下攻其他城先死

Btw六口真係大仆街黎

想一次過用咀咒解決晒所有俄服人

諗多左啦樹巴!而家只係吊住尾命仔,鋪排下點死咋
點都要等你同娜茜提亞講兩句遺言既
其實,我只係講過一次單人攻城,可能死

跟住你地班友就判左樹巴死刑
其實,我只係講過一次單人攻城,可能死

跟住你地班友就判左樹巴死刑

想問下廢狼同男人婆幾時死
咁姐係幾時死
主角團可以比人收皮未
主角團可以比人收皮未

舊角唔去 新角點黎
文呢
六口快啲死
幾時出個樹巴同娜西既約會之旅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞