[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第五版

939 回覆
79 Like 4 Dislike
寵寵寵寵寵 咁就死晒
寵寵寵寵寵 咁就死晒

本身紅櫻要塞比場果幕有描述寵寵寵帶住500幾人出關,順手簡介果個'時空'.

㗎仔有勸佢地唔好出陣,打守勢。寵寵寵唔聽。
係出面比'兩隊軍'圍剿

以上差唔多有二千字,但太搶㗎仔戲,全部刪除唔出

有描述到寵寵寵既角色超索 個個既頭髮都染到彩虹咁
寵寵寵寵寵 咁就死晒

本身紅櫻要塞登場果幕有描述寵寵寵帶住500幾人出關,順手簡介果個'時空'.

係出面比'兩隊軍'圍剿

有方法解除聖光限制,柑柑我黎啦
寵寵寵寵寵 咁就死晒

本身紅櫻要塞比場果幕有描述寵寵寵帶住500幾人出關,順手簡介果個'時空'.

係出面比'兩隊軍'圍剿

東亞聯合
係咪已經有魔王統一左兩個服以上
先可以唔同國家同時出現
紅櫻要塞的′時空′,入面全部都是完成了某件事的魔王?樓豬原本想寫泡菜一次過有500人登陸,而這個′時空′出場單位四轉都好似量產化,質同量都係頂級,地區伺服器的話一早橫掃。
快d收銀K皮
佢地成團人都太柒喇
無可救藥
等等睇其他團做尼服主角
寵寵寵寵寵 咁就死晒

係出面比'兩隊軍'圍剿

東亞聯合
先可以唔同國家同時出現

屌你老母
又係女角
男角繼續冇乜戲份
有戲份都要繼續柒
寵寵寵寵寵 咁就死晒

係出面比'兩隊軍'圍剿

東亞聯合
先可以唔同國家同時出現

屌你老母
又係女角
男角繼續冇乜戲份
有戲份都要繼續柒

乞兒仔再次出場救柑柑一抽八係完全冇過程
寵寵寵寵寵 咁就死晒

係出面比'兩隊軍'圍剿

東亞聯合
先可以唔同國家同時出現

屌你老母
又係女角
男角繼續冇乜戲份
有戲份都要繼續柒

邊係女角?
紅櫻要塞的′時空′,入面全部都是完成了某件事的魔王?樓豬原本想寫泡菜一次過有500人登陸,而這個′時空′出場單位四轉都好似量產化,質同量都係頂級,地區伺服器的話一早橫掃。

寵寵寵寵寵 咁就死晒

係出面比'兩隊軍'圍剿

東亞聯合
先可以唔同國家同時出現

屌你老母
又係女角
男角繼續冇乜戲份
有戲份都要繼續柒

咁咪好lo
有過程既男角必定會柒
寵寵寵寵寵 咁就死晒

係出面比'兩隊軍'圍剿

東亞聯合
先可以唔同國家同時出現

屌你老母
又係女角
男角繼續冇乜戲份
有戲份都要繼續柒

咁咪好lo
有過程既男角必定會柒

女角都一樣姐~
果啲卒仔兩嘢,暴君徒手都砂低佢地啦
砌低
我會係邊個服出

未定
不過冇聖光版本,唔會係癲到玩家用意識操控仿生體於現實世界某地方玩緊掛,地方唔需要大,仿生體技術做到一個人同隻蟻大細差唔多都可以
不過冇聖光版本,唔會係癲到玩家用意識操控仿生體於現實世界某地方玩緊掛,地方唔需要大,仿生體技術做到一個人同隻蟻大細差唔多都可以

Over左
發現自己係跟蹤狂 永遠係柑柑附近
亞特蘭蒂斯 係咪有海底文明

幾百個四轉 人地到玩到量產 尼伏四轉好似都唔係好多咁
另一邊地圖好似隨時都開得波 打到無時停

得啲公會大佬同銀K會員係 點數都冇500
嘩 我屌,真係打到量產四轉

武力差距愈大,所需瀰補嘅智力都愈多。

城裏得返幾百人,打出面幾千人

留名睇智商壓制反勝

得啲公會大佬同銀K會員係 點數都冇500

好似話 亞特蘭蒂斯水晶唔知點用可以係咁補給自己兵力
水晶可以去異世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞