[第二季][RPG] 打機識左個AI女朋友?! 《一起成為魔王吧》 第五版

939 回覆
79 Like 4 Dislike
乞兒仔已經係零尊嚴,我覺得佢寧願死咗佢好過
除咗出場唔多嘅火良野,別服真高手卡斯特同親生仔廢青狼之外,已經冇乜男角唔係柒就係冇戲份,好撚驚去到聯盟服玩玩下都會變柒頭同女角無限主導

我覺得俄服本身黑邪翼個大佬死左好可惜
其實成件事好霸氣
留名等睇吉蒂裝假狗屌乞衣仔

似吹爆佢多d
樓主自己M好啦
點解要SM埋我
樓主自己M好啦
點解要SM埋我

哇,彈件極品比你呀
除咗出場唔多嘅火良野,別服真高手卡斯特同親生仔廢青狼之外,已經冇乜男角唔係柒就係冇戲份,好撚驚去到聯盟服玩玩下都會變柒頭同女角無限主導

其實成件事好霸氣

我都覺得龍佬死左好可惜
但佢唔死一定會比m底寫柒
好似而家咁死左留個傳說可能仲好
有邊個男角柒得過我
有邊個男角柒得過我

雷克斯?
有邊個男角柒得過我

雷克斯?

其實成件事好霸氣

我都覺得龍佬死左好可惜

龍王出場唔多,但的確係每次出場都極霸氣,帶領自己服走上一度頂峰,可惜人民與王不甚理解,最後成為萬人公敵。
最後個王唔係俾人強行降格變傻仔,反而變咗傳說,同中後期仲支撐緊娜娜嘅信念真係

其實成件事好霸氣

我都覺得龍佬死左好可惜

龍王出場唔多,但的確係每次出場都極霸氣,帶領自己服走上一度頂峰,可惜人民與王不甚理解,最後成為萬人公敵。
最後個王唔係俾人強行降格變傻仔,反而變咗傳說,同中後期仲支撐緊娜娜嘅信念真係

所以最型一定係佢
卡斯特本身都接近佢
但feel到m底要寫柒佢了
比尼菲特bb我ok
有邊個男角柒得過我

雷克斯?

對唔住 真係搵唔到
比尼菲特bb我ok

其實吉蒂幾好
比尼菲特bb我ok

其實吉蒂幾好

吉蒂有火良野同多多

比卡超去都都係做兵
比尼菲特bb我ok

其實吉蒂幾好

吉蒂有火良野同多多

比卡超去都都係做兵

入去幻影旅團 咪又比人屌唔生性
唔好傻啦乞衣仔
比卡超 做咩硬左呀你
比卡超 做咩硬左呀你

有兵係唔同d
比卡超 做咩硬左呀你

樓豬將自己代入左個角色度 日日M鳩佢
比卡超 做咩硬左呀你

樓豬將自己代入左個角色度 日日M鳩佢

尼服兵王 乞衣仔
兵到玩完下體都仲係兵
尋日落筆一路寫一路笑

睇返先知乞丐仔好慘
尋日落筆一路寫一路笑

睇返先知乞丐仔好慘

笑笑笑,文呢?
改一改出文時間,我要早瞓。
集中係2100-2400之內出哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞