[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
琴日影帝攞個張黃牌已經證明佢一對快既球員就要犯規
次回合唔該留係後備席

pk utt alba
拉 馬斯 蘿白 細佬
Msn

pk Mas UTT

煙>馬斯

對psg煙會擺老烏

事實就係24復出後完爆utt
utt對psg直派頭2球唔講?

Umtiti 除左打巴黎踢得差 一場咁大把
未見佢柒過

咁仲唔夠?

唔係夠唔夠問題
你咁撚樣用佢呢一場表現踩鳩佢
成季到而家上佳既表現

係咪痴撚左線呀

睇返我第一句,係要煙>馬斯
utt轉身慢打巴黎點同迪馬,卡雲尼玩?

馬斯轉身點都快過煙下話

今季馬斯就收皮啦,季初派左6分出去

最多話煙打三中堅值得一試姐
但風評點都唔會好過馬斯囉
琴日影帝攞個張黃牌已經證明佢一對快既球員就要犯規
次回合唔該留係後備席

pk utt alba
拉 馬斯 蘿白 細佬
Msn

pk Mas UTT

煙>馬斯

對psg煙會擺老烏

事實就係24復出後完爆utt
utt對psg直派頭2球唔講?

未見佢柒過

咁仲唔夠?

唔係夠唔夠問題
成季到而家上佳既表現

係咪痴撚左線呀

馬斯轉身點都快過煙下話

風評?揀人係睇風評唔係睇狀態?
你都識講季初啦 季初達屎妹妹下你班友而家咪含到雪雪聲
屌那星疤狗折墮到連煙都可以引發到大戰

未見佢柒過

咁仲唔夠?

唔係夠唔夠問題
成季到而家上佳既表現

係咪痴撚左線呀

馬斯轉身點都快過煙下話

風計馬斯一定好過煙 只係3中堅近期煙打得好 對psg3中堅用煙好啲
屌那星疤狗折墮到連煙都可以引發到大戰

呢個真 明明已經擺左落transfer list
又執返出黎討論

達仔

達仔

睇返啱啱個場精華 mk 球chip 射j 出血
睇返啱啱個場精華 mk 球chip 射j 出血

有幾耐冇比人餵波
其實UTT有咩勁?
我一直都唔覺
一對強隊就現形咁制
巴塞呢家太多球員對中下游就也文也武,一打強隊就廢
其實UTT有咩勁?
我一直都唔覺
一對強隊就現形咁制

umtiti本賽季為巴塞出場的十六場西甲中,球隊取得十六場勝利。其中他完成兩腳射門,打進一球。 #fcblive [whoscored] ​​​​
自己睇下係味得中下遊啦
http://www.transfermarkt.co.uk/jumplist/leistungsdaten/spieler/126540
代表作係國王盃打畢包
https://youtu.be/zLKEUrS1-Cs
https://www.youtube.com/shared?ci=lXinwn9ltAk

我估3:1/3:0出局

唔好輸得太樣衰就算啦
其實UTT有咩勁?
我一直都唔覺
一對強隊就現形咁制

勁係勁嘅 但冇去到俾人吹捧嘅可以追上佩老大咁誇囉 最多咪上到碧基高度
其實UTT有咩勁?
我一直都唔覺
一對強隊就現形咁制

勁係勁嘅 但冇去到俾人吹捧嘅可以追上佩老大咁誇囉 最多咪上到碧基高度

佢對付走位能力強ge前鋒會好吃力

唔係話佢廢,但巴黎果幾個剋到佢應一應
當然我寧願我呢番說話係錯
輸4粒追西咩

辣殺西波係貢架啦
會有人幻想絕地大反擊?
贏到一兩球都好好了
會有人幻想絕地大反擊?
贏到一兩球都好好了

nothing to lose
會有人幻想絕地大反擊?
贏到一兩球都好好了

會有人幻想絕地大反擊?
贏到一兩球都好好了

會有人幻想絕地大反擊?
贏到一兩球都好好了

利申:幻想緊
會有人幻想絕地大反擊?
贏到一兩球都好好了

利申:幻想緊

FF多幾日好醒啦
我皇後日會大炒嚟慶祝巴狗大後日r聯出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞