[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
下場比馬仔打防中好過ag啦

馬斯係巴塞踢防中唔知點解唔太夾咁,國家隊就冇呢個問題

前年就唔夾,睇返佢今季d防中完全ok喎

唔打巴塞式傳控,馬斯打防中當然頂級

好想重溫羅白入波個下全場既反應

個刻睇到現場既球迷唔知咩感受,我睇電視機已經興奮到痴左線

其實我真係幾鐘意安蛇
好後悔琴晚冇睇到,有冇巴打有link可以比我睇返成場?

YOUTUBE 有

有啲人STREAM左成場,你馬上去YOUTUBE搵,應該搵到

唔該巴打

訓啦 捱左成晚睇反cup一定好攰嫁啦

嬲到訓唔到

人地咁慘 ching仲講風涼說話
mk同美斯都喊牙

今日開始冰個再反我羅白子同屁屁就皇天擊殺

好心酸 咁忠心巴塞既青訓都要比人嗌賣走

佢既身價,應該因為一球絕殺而改變,應該無咩人敢屌佢

佢係球迷心中地位已經升左唔細因爲呢球
好想重溫羅白入波個下全場既反應

個刻睇到現場既球迷唔知咩感受,我睇電視機已經興奮到痴左線

應該好快就有現場球迷拍個d片可以J

其實我真係幾鐘意安蛇

邊個之前大大聲Lucho out

世界冠軍
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

其他人仲有好有火咁踢波..佢就......

唔好屌啦 佢都連爆左咁多場,仲有入12m

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

尼馬最尾球助攻完全出呼意料

左腳關鍵時間出得咁靚真係估唔到
我地就開心到瞓唔著啫
D反疤屎忽鬼屌到而家都唔瞓陣休息下,仲唔係谷到爆?
尼馬尼馬
防守好在 Umtiti 好多攔截 關鍵飛鏟
節奏掌控 Rakitic Busquest
進攻MSN
Suarez 夠野蠻夠勤力 前鋒本性
Neymar 速度技術都有 經常窄位帶波
Messi 變速 創造機會
不過唔鍾意Messi 狂搓波
多啲Through Pass 就更好

我唔明之前安歷基搞咩,拉仔有咩可能唔打正選,有一排成日唔出拉你,有心病呀

佢唔出拉仔係出ag先扯火

其實我真係幾鐘意安蛇

邊個之前大大聲Lucho out

從無說過安蛇半句壞話
下場比馬仔打防中好過ag啦

馬斯係巴塞踢防中唔知點解唔太夾咁,國家隊就冇呢個問題

前年就唔夾,睇返佢今季d防中完全ok喎

唔打巴塞式傳控,馬斯打防中當然頂級

yes, 冇左沙維,成個中場已經唔同玩法,以前防中要控球>守,依家係要守>其他,由其今季影帝咁唔掂

我羅其實真係好正
唔好逼佢打閘啦

一係打343右中場

343真係打廢隊用下算,打強隊一反擊即刻食晒屎
我地就開心到瞓唔著啫

佢地都係想人地理佢姐 ,最好既方法就係無視佢地

雖然有信心知道今場會贏,但唔會逆轉,照樣出局

真係好正,無預期過會咁.
我地就開心到瞓唔著啫

見佢地嬲到咁就好好笑

我羅其實真係好正
唔好逼佢打閘啦

一係打343右中場

343真係打廢隊用下算,打強隊一反擊即刻食晒屎

433都係一反擊就食屎架啦
mk同美斯都喊牙

美斯個反應
我地就開心到瞓唔著啫

有時真係忍唔住笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞