[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

救命,真係冇乜邊次睇波會咁,尤其巴塞fans

果一刻我都一樣,我真係呆左

心諗,已經無咩可能,打機咩,入3粒

一粒變三粒 已經打定輸數

所以話,做人真係唔好期待,突然有希望出現既感覺真好
好想立即去印件尼馬主場
我好慶祝我有份見證歷史
好想立即去印件尼馬主場

我淨係印左美斯
諗緊再 印邊個好
其實尼馬入fk 諗住以為係安慰獎 以為完 點知
完全無諗過會咁樣出線
今場真係踢得好好
起碼比世人睇到巴塞仲有能力禁住其他強隊黎打
Força Barça

呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

呢樣真 feel到球員都放放地棄

根本上成隊波都放棄咁制啦

除左新換入果兩位球員好有火之外+尼馬

其他人....心態已經爆炸

Arda哩條友同尼馬...有火到呢...OMG!!!!!!!!!!!
第二球12碼係插水
第一球12碼真係好明顯係12碼喎
出面班人連第一球都話係黑哨

無放棄過

Arda哩條友同尼馬...有火到呢...OMG!!!!!!!!!!!

mk luv u
其實尼馬入fk 諗住以為係安慰獎 以為完 點知

我都係咁諗,唉...唔錯啦...成績講出黎唔會被人笑

點知...反勝....OMG

無放棄過

d球迷都靜晒啦
係屁馬入完FK先high返
第二球12碼係插水

我插得好好
btw真係黑既 我就唔會食黃啦
第二球12碼係插水

出面班人連人地兩球禁區手球都睇唔到啦
第二球12碼係插水

出面班人連人地兩球禁區手球都睇唔到啦

淨係睇到pk手球
真心訓唔着
唉 85分鐘走左上床
第二球12碼係插水

幾分內見到巴由出局變出線係都搵野黎抽架啦 ,唔係點遮佢地D柒

無放棄過

一粒變三粒 已經打定輸數

所以話,做人真係唔好期待,突然有希望出現既感覺真好

其實就算d球迷靜左
3-1個陣班球員未放棄
尼馬係獨但仲有heart想做波上去
結果由佢入罰球直到反cup

作為巴二十年fans真係好激動
仲勁過李華度三粒贏華倫個場
興奮 決定下場歐聯有邊個踢得唔好就警告佢
真係好耐好耐好耐好耐無見過咁樣熱血反勝
唉 85分鐘走左上床

冇睇落去?
唉 85分鐘走左上床

冇睇落去?

無 而家好後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞