[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
mk同美斯都喊牙

睇黎新聞真係唔可信,之前仲吹到不和,我仲信到似層層
防守好在 Umtiti 好多攔截 關鍵飛鏟
節奏掌控 Rakitic Busquest
進攻MSN
Suarez 夠野蠻夠勤力 前鋒本性
Neymar 速度技術都有 經常窄位帶波
Messi 變速 創造機會
不過唔鍾意Messi 狂搓波
多啲Through Pass 就更好

我唔明之前安歷基搞咩,拉仔有咩可能唔打正選,有一排成日唔出拉你,有心病呀

拉仔由今季季初開始已經好少出啦

拉仔係中場真係做左好多野
我覺得佢先應該係呢家巴既必然中場正選

小白慢慢老,佢更加應該正選
點解無咩人提TT

我覺得TT今場踢得唔錯

迪迪勁呀今場
我地就開心到瞓唔著啫
D反疤屎忽鬼屌到而家都唔瞓陣休息下,仲唔係谷到爆?

要返工,不了。

訓咩呀訓唔使做呀?
睇反cup直落去返工啦賤種
開咁多post話黑哨不如係車恰陣好過啦
mk同美斯都喊牙

講真,不和係假,但對佢戰術用人排陣有懷疑有不滿應該係真,同埋安歷基都講明會走,有咩不和都冇野啦
mk同美斯都喊牙

辣殺竟然信
我唔同意繼續打343, 一來對強隊比人反擊一下就穿哂,二來要將美斯放番入中間,證明巴塞冇個中場掂

但巴塞中場真係未掂

如果psg出迪馬正選,可能一早玩完

成隊psg我最驚就係迪馬
找數呀仆街
mk同美斯都喊牙

講真,不和係假,但對佢戰術用人排陣有懷疑有不滿應該係真,同埋安歷基都講明會走,有咩不和都冇野啦

係囉 我唔明依家吹奏到上天有咩為
佢用人同排陣都好唔掂係事實
mk同美斯都喊牙

又走 咁巴塞可以搵邊個教
今日冇睇依場波既人後悔成世啦

好後悔

好後悔

mk同美斯都喊牙

辣殺竟然信

因為近排教練新聞太多,信左先

好後悔

睇重播囉,雖然感覺一定係唔一樣
咁都有班友話黑哨

巴狗係真係唔贏得波

好後悔

做完report攰到訓左 好撚後悔
訓醒,反cup 到
mk同美斯都喊牙

辣殺竟然信

因為近排教練新聞太多,信左先

美斯正宗毒撚,你話mk同安歷基仲可信過美斯[/quote]
其實有無巴迷覺得今場咁正,係因為無照寫好左個劇本行。正常劇本,上半場快入波然後兩粒去下半場,下半場好快入多球,然後尾段入多粒,加時。睇住場波,3:0個下真係跟足個劇本,點知卡雲尼以為完,點知最後八分鐘入三球
mk同美斯都喊牙

美斯個反應

訓唔到
咁都有班友話黑哨

巴狗係真係唔贏得波

人地捱夜睇巴塞反cup
好心比人發洩下啦
訓醒,反cup 到

仲好癲
其實有無巴迷覺得今場咁正,係因為無照寫好左個劇本行。正常劇本,上半場快入波然後兩粒去下半場,下半場好快入多球,然後尾段入多粒,加時。睇住場波,3:0個下真係跟足個劇本,點知卡雲尼以為完,點知最後八分鐘入三球

正常劇本係豬波出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞