[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
防守好在 Umtiti 好多攔截 關鍵飛鏟
節奏掌控 Rakitic Busquest
進攻MSN
Suarez 夠野蠻夠勤力 前鋒本性
Neymar 速度技術都有 經常窄位帶波
Messi 變速 創造機會
不過唔鍾意Messi 狂搓波
多啲Through Pass 就更好

達仔都有功勞,救左兩球單刀

成team都唔放棄,全部都有功勞
不過好多下都真係感覺到小白老了,雖然第二球贏佢
有冇人出去撩交嗌

有咩不滿呀,我完全無不滿

美斯射12碼,令人驚有咩咁出奇?一日巴迷???

尼馬射你唔驚?巴迷?

我唔驚,真心,有咩問題?開心日子想搵人嘈...哈哈

慢慢..加油!!!哈哈

你唔驚尼馬就冇問題,人地唔驚美斯就一日巴迷?
有偏見又唔認

我有咩需要要認?我對美斯不嬲都無偏見

今場我覺得尼馬射12碼,係好過美斯,我主觀想法有咩問題?

想搵人嘈就出去啦 連登真多痴線佬

我覺得美斯準過尼馬 你話我一日巴迷喎 先撩者

話你一日巴迷你就認?哩個就係你既問題啦,唔好怪我

哈哈 唔俾人擔心美斯,你以為自己老幾呀,哈哈,佢老婆???

老羞成怒就唔好 哈哈 聲啦

自以為是...笑死,你睇下你,連題目都開始唔講

邊個老羞成怒
343 真係好好多 左路有細佬喺度起碼有啲突破 拉空中場 美斯入中間都多好多位

今場中間多人守美斯,變咗尼馬同細佬多位
贏左波都要嘈

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

尼馬射你唔驚?巴迷?

慢慢..加油!!!哈哈

有偏見又唔認

你句一日巴迷係好撚串喎ching
我都覺得美斯準啲,我又一日巴迷?

無咩既,佢唔俾我擔心美斯射12碼,唔叫佢一日巴迷,又有咩問題?

美斯如果唔係叫美斯,我會擔心???唔俾我擔心美斯咁GAY既行為,我一定會叫任何人一日巴迷
進攻MSN

我唔明之前安歷基搞咩,拉仔有咩可能唔打正選,有一排成日唔出拉你,有心病呀

拉仔由今季季初開始已經好少出啦

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

尼馬射你唔驚?巴迷?

慢慢..加油!!!哈哈

有偏見又唔認

你句一日巴迷係好撚串喎ching
我都覺得美斯準啲,我又一日巴迷?

無咩既,佢唔俾我擔心美斯射12碼,所以叫佢一日巴迷,又有咩問題?

美斯如果唔係叫美斯,我會擔心???唔俾我擔心美斯咁GAY既行為,我一定會叫任何人一日巴迷

安歷基Tran左幾場343就係為呢場鋪路
343 真係好好多 左路有細佬喺度起碼有啲突破 拉空中場 美斯入中間都多好多位

佢喺右路
全場最廢就係佢

寬容d啦
雖然入禁區處理嗰幾球我都屌咗幾次老母
但好多突破噠省

Thiago出個post寫住"uau"都有拜狗屌佢 (上網查話係wow咁解)
進攻MSN

我唔明之前安歷基搞咩,拉仔有咩可能唔打正選,有一排成日唔出拉你,有心病呀

拉仔由今季季初開始已經好少出啦

拉仔係中場真係做左好多野
我覺得佢先應該係呢家巴既必然中場正選

佢有唔少次斷左PSG個中場,真係好正
我唔同意繼續打343, 一來對強隊比人反擊一下就穿哂,二來要將美斯放番入中間,證明巴塞冇個中場掂

第一張
點解無咩人提TT

我覺得TT今場踢得唔錯
我唔同意繼續打343, 一來對強隊比人反擊一下就穿哂,二來要將美斯放番入中間,證明巴塞冇個中場掂

但巴塞中場真係未掂

第一張

個ASS係重點
Thiago出個post寫住"uau"都有拜狗屌佢 (上網查話係wow咁解)
回家

又唔係贏拜仁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞