[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

其他人仲有好有火咁踢波..佢就......

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

扭上去個下屌出黎

佢一推個下我就心諗仆街。。

我都係,直情講左出嚟tim
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

唔好屌啦 佢都連爆左咁多場,仲有入12m

如果佢唔係美斯,我唔會想屌...但問題佢就係美斯....

唔知點解依加睇親美斯入12碼都好撚驚

同我一樣,尼馬我記得佢射12碼唔錯,之前係咪幫巴西射12碼入左???

心理質素哩啲野....好難練

你係咪對美斯有偏見,
訓唔著
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

佢比人mark死,同佢打攻中,人地又10個白衫係禁區,係難啲扭

算啦,唔好講哩啲啦,尼馬同小白咪又係一樣,問題佢地有火去踢

美斯..今場..俾左一種感覺我,就係....放棄....美斯就係要學下C朗

扮下野都好呀...做場外教練....咩都唔做等奇蹟咁.....

有可能美斯既性格既問題,佢個人真係比較內向

唔覺美斯今場冇火,狀態係麻麻
你話要好似c朗咁直頭on9

C朗雖然ON9,但有時真係氣氛係幾重要
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

今季未撚驚過喎ching

我好驚,睇左太多年美斯射12碼....

我見親尼馬疾步就真係驚

想問呢張有冇高清版 想做wp
頭先on99 唔記得計away goal
以為尼馬入左12碼就絕和
緊張到仆街
以為要加時
原來要6-1
好撚彩絕殺
今日爽撚住
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

同我一樣,尼馬我記得佢射12碼唔錯,之前係咪幫巴西射12碼入左???

你係咪對美斯有偏見 尼馬一樣miss好多12碼
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

講到食牌,下場巴斯基斯出唔到,我有啲驚驚

有定海神針ag

出佢打單防中真係又可以準備反cup,今次可能五粒
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

你係咪對美斯有偏見,

無....真係無....我已經睇左好多場阿根廷

支持咁多場....

如果我對美斯既12碼真係完全無想法既話,我認為我自己係唔正常
開心到訓唔著
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

講到食牌,下場巴斯基斯出唔到,我有啲驚驚

有定海神針ag

出佢打單防中真係又可以準備反cup,今次可能五粒

咁佢本身都唔係防中

ag出場就入3粒,me刀唔敢想像佢下季會幾勁

想問呢張有冇高清版 想做wp

要搵
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

最後個球PEN俾尼馬射,係完全正確

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

尼馬呢兩季為巴射既pen好似係msn入面失得最多

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

你係咪對美斯有偏見 尼馬一樣miss好多12碼

12m,美斯>屁馬,睇屁馬仲驚
無可否認美斯關鍵時間心理質素係差d,而尼馬係強d

低清照用
興奮既心情已超越resolution
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你問題啦
你話阿蘇都合理啲
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

無留意,真係無咩留意

屁馬12碼仲窄使過美斯啦
無可否認美斯關鍵時間心理質素係差d,而尼馬係強d

終於有人同我一樣想法....

我就係講緊哩樣

關鍵,我希望球王美斯,都係俾尼馬射啦
有冇邊間波衫鋪做緊巴塞特價,想聽日就整返件尼馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞