[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

其他人仲有好有火咁踢波..佢就......

唔好屌啦 佢都連爆左咁多場,仲有入12m

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

最後個球PEN俾尼馬射,係完全正確

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

尼馬呢兩季為巴射既pen好似係msn入面失得最多

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你問題啦
你話阿蘇都合理啲

唔係我問題,美斯係關鍵既時候,特別係12碼....實在太恐怖

俾尼馬射係會比較好
不過真係好危 靠完場個時十秒先反勝 下次穩定d唔好輸咁多粒比人先

下次作客再同人鬥攻真係要屌爆安歷基老母

低清照用
興奮既心情已超越resolution

好型
迷屁黨終於有今日啦
無可否認美斯關鍵時間心理質素係差d,而尼馬係強d

尼馬係末段都發脾氣踢人 佢後生贏股拼勁姐
不過真係好危 靠完場個時十秒先反勝 下次穩定d唔好輸咁多粒比人先

第一場咁踢咪得囉,我屌...第一場巴塞擺到明睇唔起PSG

低清照用
興奮既心情已超越resolution

好型

迷屁黨終於有今日啦

總有出頭天
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿
七點喇屌
無可否認美斯關鍵時間心理質素係差d,而尼馬係強d

尼馬係末段都發脾氣踢人 佢後生贏股拼勁姐

有時就係哩樣野,導致個差距

我都見到有一球進攻,美斯發火
下場比馬仔打防中好過ag啦
場波踢完個post推到就爆

第一場咁踢咪得囉,我屌...第一場巴塞擺到明睇唔起PSG

依家隊波絕對無本錢作客同任可歐聯八強球隊玩高位壓迫
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

無留意,真係無咩留意

咁係你問題啦
你話阿蘇都合理啲

唔係我問題,美斯係關鍵既時候,特別係12碼....實在太恐怖

俾尼馬射係會比較好

我見佢疾步就驚到仆街

仆街我睇完highlight都眼濕濕

該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

無留意,真係無咩留意

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

有咩不滿呀,我完全無不滿

美斯射12碼,令人驚有咩咁出奇?一日巴迷???
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

無留意,真係無咩留意

咁係你問題啦
你話阿蘇都合理啲

俾尼馬射係會比較好

我見佢疾步就驚到仆街

佢射果陣,我合實緊我隻手,好彩入...美斯果球都係

好彩球速夠快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞