[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
不過有時唔到你唔信,巴黎真係巴塞私家雞,食住幾年,今季都避唔過

傳說中既格食格
終於唔洗J人地曼城個地3:2QPR

呢個係另一種震撼
講緊呢球決定英超冠軍喎

哩球.....其實.....應該....高分過哩場

話哂人地係拎冠軍

人地曼城同自己巴塞喎
點睇都係J自己個地好d

巴塞仲難過mc個場10倍啦
仲要睇佢對乜,巴對乜
下場比馬仔打防中好過ag啦

有冇Ag今場後段入替既精華

都冇出

utt ching醒下牙喂
今日開始冰個再反我羅白子同屁屁就皇天擊殺

好心酸 咁忠心巴塞既青訓都要比人嗌賣走

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

有咩不滿呀,我完全無不滿

美斯射12碼,令人驚有咩咁出奇?一日巴迷???

尼馬射你唔驚?巴迷?

我唔驚,真心,有咩問題?開心日子想搵人嘈...哈哈

慢慢..加油!!!哈哈

你唔驚尼馬就冇問題,人地唔驚美斯就一日巴迷?
有偏見又唔認

我有咩需要要認?我對美斯不嬲都無偏見

今場我覺得尼馬射12碼,係好過美斯,我主觀想法有咩問題?

想搵人嘈就出去啦 連登真多痴線佬

我覺得美斯準過尼馬 你話我一日巴迷喎 先撩者
防守好在 Umtiti 好多攔截 關鍵飛鏟
節奏掌控 Rakitic Busquest
進攻MSN
Suarez 夠野蠻夠勤力 前鋒本性
Neymar 速度技術都有 經常窄位帶波
Messi 變速 創造機會
不過唔鍾意Messi 狂搓波
多啲Through Pass 就更好

佢既身價,應該因為一球絕殺而改變,應該無咩人敢屌佢
Qb

都冇出

sor 我睇左成場都見唔到佢
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

其他人仲有好有火咁踢波..佢就......

唔好屌啦 佢都連爆左咁多場,仲有入12m

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

尼馬最尾球助攻完全出呼意料

我羅其實真係好正
唔好逼佢打閘啦
進攻MSN

我唔明之前安歷基搞咩,拉仔有咩可能唔打正選,有一排成日唔出拉你,有心病呀
進攻MSN

達仔都有功勞,救左兩球單刀

好似當年小白打軌咁 希望可以好似小白咁因為呢球最後r聯

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

尼馬射你唔驚?巴迷?

慢慢..加油!!!哈哈

有偏見又唔認

話你一日巴迷你就認?哩個就係你既問題啦,唔好怪我

哈哈 唔俾人擔心美斯,你以為自己老幾呀,哈哈,佢老婆???

都冇出

sor 我睇左成場都見唔到佢

有落過底線㗎ching
出得一陣,寬容d

我羅其實真係好正
唔好逼佢打閘啦

一係打343右中場

Roberto 一定唔係最頂級球員
但自家青訓,通天老倌咪好似以前高古咁用lo
呢類球員買少見少la

尼馬射你唔驚?巴迷?

慢慢..加油!!!哈哈

有偏見又唔認

老羞成怒就唔好 哈哈 聲啦
343 真係好好多 左路有細佬喺度起碼有啲突破 拉空中場 美斯入中間都多好多位

我羅其實真係好正
唔好逼佢打閘啦

一係打343右中場

Yes
佢夠活力
343 真係好好多 左路有細佬喺度起碼有啲突破 拉空中場 美斯入中間都多好多位

右路先岩

無留意,真係無咩留意

咁係你自己感覺有問題

尼馬射你唔驚?巴迷?

慢慢..加油!!!哈哈

有偏見又唔認

你句一日巴迷係好撚串喎ching
我都覺得美斯準啲,我又一日巴迷?
講時講始終覺得今場對排兵佈陣無咩好大參考價值,真係氣勢波。343長遠用,要再睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞