[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
級已晉 理撚得你

24做乜9
反而賭波post班手足仲理性

不過巴落後4球 晉級都有8倍
係有啲低

好似7.幾
感動既係講反CUP終於唔洗講伊斯坦堡之夜
依家5分鐘3球+絕殺

係有啲低

你買佢晉級真係抵你中,你睇格黎巴晉級係倍1.0幾
呀呀呀呀呀呀呀呀

係有啲低

好似7.幾

賽前9倍
今場第一功臣屁馬
第二達仔
唔係達仔救左2球單刀真係收左皮

第3 Arda,絕殺球!

絕殺係羅白。。。mk助攻

唔係佢咩???我認錯人..SORRY

No really Roberto

SORRY..唔好BAN得我太勁,我真係....一入波就跑左出去,自行慶祝,無理發生咩事
訓獲真係訓左無睇

btw 過兩日收工買種子
感動既係講反CUP終於唔洗講伊斯坦堡之夜
依家5分鐘3球+絕殺

5分鐘3球真係好撚痴線,我再諗唔到有咩痴線野痴線得過呢場
興奮到一野掟爛左個打機headphone
好彩淘寶野
巴迷睇完今場波冇可能唔喊😭

其實真係有經驗既巴迷

係一定唔會喊,係開心到仆街就真

輸就肯,贏真係....嘩.........真係好正
訓獲真係訓左無睇

btw 過兩日收工買種子

後悔未

係有啲低

你買佢晉級真係抵你中,你睇格黎巴晉級係倍1.0幾

本身想買4:0 5:1 6:1 馬後炮
今場第一功臣屁馬
第二達仔

SORRY..唔好BAN得我太勁,我真係....一入波就跑左出去,自行慶祝,無理發生咩事

唔係羅白入咩? 佢一入波我已經興奮到痴左線
好彩淘寶野

好彩我手上無咩野,如果唔係我會同你一樣命運
btw比返啲credit安蛇啦
好彩淘寶野

好彩我手上無咩野,如果唔係我會同你一樣命運

我帶住耳機
蘿蔔一入左波一野丟走左佢
今場第一功臣屁馬
第二達仔

係羅白
今場第一功臣屁馬
第二達仔

應該係Roberto入波

都係果句...一入波,我已經出左房,周圍跑
btw比返啲credit安蛇啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞