[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

送幾張今日嘅相俾大家
可惜無時間睇翻盤戰

正啊
You真係去唔到睇?
[quote]

218 5個零,call我啊

Messi dedicated the goal to his nephew who spent all afternoon calling him, but Leo was busy so couldn't answer. (MD)

送幾張今日嘅相俾大家
可惜無時間睇翻盤戰

正啊
You真係去唔到睇?

好提子牙
細佬d腳下功夫好似好差

送幾張今日嘅相俾大家
可惜無時間睇翻盤戰

我都想搵人一齊去

送幾張今日嘅相俾大家
可惜無時間睇翻盤戰

我都想搵人一齊去

比比鳥廢撚到

你講咩呀 阿狗垃圾炸 如果佢係巴 可以守到人哋半場都過唔到架
比比鳥廢撚到

你講咩呀 阿狗垃圾炸 如果佢係巴 可以守到人哋半場都過唔到架

條友d防守同羅白不相伯仲,笑鳩死me,仲話要35m, 5m就得
蘿蔔個球爆到成個咬咬咁
比比鳥廢撚到

條友d防守同羅白不相伯仲,笑鳩死me,仲話要35m, 5m就得

個仆街傷癒之後好似食左一磅屎咁廢
尋晚美斯真係好強
尼馬個笠射好靚
尋晚美斯真係好強
尼馬個笠射好靚

冇ag 既疤真係好強
蘿蔔個球爆到成個咬咬咁

羅白上年都有幾次咁
好好j
講真用細佬都唔好用小白
講真用細佬都唔好用小白

以前小白跑動多之餘又可以響人群帶波傳到出黎俾尼馬/美斯
但今年傷完之後完全做唔到

反而尋晚細佬真係做到(雖然浪費左好多機會), 切爾達搶極都搶唔到佢波
雖然話切爾達狀態麻麻, 不過小白換左出黎都唔見做到D乜
希望安歷基唔好再將希望寄託係小白復甦身上啦
講真用細佬都唔好用小白

反而尋晚細佬真係做到(雖然浪費左好多機會), 切爾達搶極都搶唔到佢波

我睇法喺:
可能下半場尾段先換入,小白嘅弱法我真喺唔多覺。
反而控制節奏,仲有兩三球都傳得通透,喺成場波無乜出現過。
細佬表現亦好,佢帶波速度算幾快 可以幫美斯分擔加邊壓力。

打中遊弱旅的話繼續今場陣容夠哂,但強隊就唔好喇,出返小白控多啲波啦。

同埋今朝馬斯做防中成日甩波,嚇死人
講真用細佬都唔好用小白

細佬有氣有力 小白就有心冇力
要追4球既緊係最後先換小白入黎睇奇蹟
講真用細佬都唔好用小白

小白打全場就唔可以好似以前咁架啦
反而我覺得可以墮後啲控制返比賽
突破比返啲細既做好過
比比鳥廢撚到

個仆街傷癒之後好似食左一磅屎咁廢

傷完就廢,咪即係本身技術有限,好彩巴塞今季買唔到條垃圾,否則又中伏

villa 3x歲重傷後一樣係西甲立足,倒戈再屌打巴塞後防,去美職又繼續尾機
係波底,球商差距
如果反cup 成功
我印件個場mvp主場
有冇手足跟
如果反cup 成功
我印件個場mvp主場
有冇手足跟

反cup到我紋我愛皇馬落心口到
連續2場比個假希望人
講真用細佬都唔好用小白

小白打全場就唔可以好似以前咁架啦
反而我覺得可以墮後啲控制返比賽
突破比返啲細既做好過

根本小白已經唔係以前嘅突破好手 你搵佢set炮控制下佢仲係世界級 美斯突破都冇以前咁勁啦 而家中場突破點應該係細佬dso 所以出小白就要出埋佢地其中一個
屌奶星
個個食禁藥 係咁爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞