[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好想立即去印件尼馬主場

反而賭波post班手足仲理性

不過巴落後4球 晉級都有8倍
係有啲低

你買佢晉級真係抵你中,你睇格黎巴晉級係倍1.0幾

本身想買4:0 5:1 6:1 馬後炮

買左主其他
屌佢老母出邊啲on9又係度賴黑哨
巴迷睇完今場波冇可能唔喊😭

其實真係有經驗既巴迷

係一定唔會喊,係開心到仆街就真

輸就肯,贏真係....嘩.........真係好正

真係...
今日咁既表現
出局都冇辦法
起碼我見返我認識既巴塞

由佢地lor
btw比返啲credit安蛇啦

反安都不得不承認變陣3-4-3係幾成功
完全無諗過會咁樣出線
今場真係踢得好好
起碼比世人睇到巴塞仲有能力禁住其他強隊黎打

其實我覺得上半場巴黎守得幾好,輸個兩球都其實有d唔好彩

由佢地lor

級已晉

由佢地lor

級已晉

咪由佢地囉
線就出左啦
訓獲真係訓左無睇

btw 過兩日收工買種子

第3 Arda,絕殺球!

絕殺係羅白。。。mk助攻

唔係佢咩???我認錯人..SORRY

No really Roberto

SORRY..唔好BAN得我太勁,我真係....一入波就跑左出去,自行慶祝,無理發生咩事

唔係羅白入咩? 佢一入波我已經興奮到痴左線

應該係Roberto入波

都係果句...一入波,我已經出左房,周圍跑

Same
而家俾全屋人屌緊
btw比返啲credit安蛇啦

贏波就自動波,輸波就安sir
雖然今場熱血先係關鍵
呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

救命,真係冇乜邊次睇波會咁,尤其巴塞fans

果一刻我都一樣,我真係呆左

心諗,已經無咩可能,打機咩,入3粒

一粒變三粒 已經打定輸數

所以話,做人真係唔好期待,突然有希望出現既感覺真好

其實就算d球迷靜左
3-1個陣班球員未放棄
尼馬係獨但仲有heart想做波上去
結果由佢入罰球直到反cup

作為巴二十年fans真係好激動
仲勁過李華度三粒贏華倫個場

尼馬呢場真係由頭到尾都咁有火,追3球個陣都仲有心有能力帶到波上去,好撚勁
好想立即去印件尼馬主場

唔好咁快買住,官網實有優惠

其實真係有經驗既巴迷

真係...
今日咁既表現
出局都冇辦法
起碼我見返我認識既巴塞

無諗過會贏

當3比1果陣,我已經催眠緊自己,場波都算踢得好好睇睇,收貨架啦~收貨架啦~

由佢地lor

佢地點講,我地咪只係想笑,大家心照啦

根本連嬲都唔洗

由佢地lor

級已晉

出線已出
毒撚出黎個下我仲諗住佢會hea跑,好彩佢會追波

其實真係有經驗既巴迷

真係...
今日咁既表現
出局都冇辦法
起碼我見返我認識既巴塞

無諗過會贏

當3比1果陣,我已經催眠緊自己,場波都算踢得好好睇睇,收貨架啦~收貨架啦~

我都係

第3 Arda,絕殺球!

絕殺係羅白。。。mk助攻

唔係佢咩???我認錯人..SORRY

No really Roberto

SORRY..唔好BAN得我太勁,我真係....一入波就跑左出去,自行慶祝,無理發生咩事

唔係羅白入咩? 佢一入波我已經興奮到痴左線

應該係Roberto入波

都係果句...一入波,我已經出左房,周圍跑

Same
而家俾全屋人屌緊

哈哈....好難唔跑,真心......好彩家中無人....哈哈
呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

救命,真係冇乜邊次睇波會咁,尤其巴塞fans

果一刻我都一樣,我真係呆左

心諗,已經無咩可能,打機咩,入3粒

一粒變三粒 已經打定輸數

所以話,做人真係唔好期待,突然有希望出現既感覺真好

其實就算d球迷靜左
3-1個陣班球員未放棄
尼馬係獨但仲有heart想做波上去
結果由佢入罰球直到反cup

作為巴二十年fans真係好激動
仲勁過李華度三粒贏華倫個場

尼馬呢場真係由頭到尾都咁有火,追3球個陣都仲有心有能力帶到波上去,好撚勁

佢地真係好有火,真心...GOD.

由佢地lor

級已晉

你都識講係on9
佢地陪我地睇全場仲要嬲到訓唔著,唔覺得好好笑咩
公道講句我覺得冇黑哨 不過第二球12係so9插水
毒撚出黎個下我仲諗住佢會hea跑,好彩佢會追波

仲好搏命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞