[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
公道講句我覺得冇黑哨 不過第二球12係so9插水

黑唔黑哨對贏果隊黎講,係一啲都唔重要

其實疤係波台有少少得益 就係黑
btw比返啲credit安蛇啦

反安都不得不承認變陣3-4-3係幾成功

其實呢個陣後防好撚危 一俾人突擊乜都冇,唔係要冒個咁大嘅險都唔太建議用呢個陣打強隊

巴黎on9姐,守又守唔到,拎住4粒就鳩踢

單刀又鳩射

條煙似足你咁on9
有冇咩網可以download到全場高清黎收藏 我諗我今生今世你問我最熱血,最印度深刻呢場一定會係其中一場

其實呢個陣後防好撚危 一俾人突擊乜都冇,唔係要冒個咁大嘅險都唔太建議用呢個陣打強隊

其實下半場可以輸多2球

興奮到冇撚心情理係咪黑哨,留俾班反巴慢慢睇
有冇咩網可以download到全場高清黎收藏 我諗我今生今世你問我最熱血,最印度深刻呢場一定會係其中一場

印度深刻咁菲律賓點睇

興奮到冇撚心情理係咪黑哨,留俾班反巴慢慢睇

完全冇睡意

條煙似足你咁on9

me都覺
開心見到班反巴個個係度話黑哨

其實疤係波台有少少得益 就係黑

有咩所謂,唔係南韓果種黑就得啦,得啖笑,見一次笑一次
睇下出面班友(達子樣)
呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

救命,真係冇乜邊次睇波會咁,尤其巴塞fans

果一刻我都一樣,我真係呆左

心諗,已經無咩可能,打機咩,入3粒

呢樣真 feel到球員都放放地棄

根本上成隊波都放棄咁制啦

除左新換入果兩位球員好有火之外+尼馬

其他人....心態已經爆炸

Arda哩條友同尼馬...有火到呢...OMG!!!!!!!!!!!

Roberto都好有火

換入o黎既,都好有火,唔知點解.哈哈!!!

仲有冇人反尼馬
呢場波真係經典
首回合輸4:0
咁由一開波就入波覺得有希望
半場前入多粒覺得真係有可能
到半場開波冇耐有12碼入到3:0覺得好大機會反CUP
到60分鐘比PSG入波,覺得已經玩完
88分鐘尼馬入FK當係安慰獎
跟住又有12碼重燃希望
最後20秒絕殺
有今生冇來世啊依場波
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌
第二球12碼係插水
第一球12碼真係好明顯係12碼喎
出面班人連第一球都話係黑哨

出面班人連人地兩球禁區手球都睇唔到啦

淨係睇到pk手球

Pk隻手貼腰仲想點

Pk嗰球邊9會吹
So9球12m都應該唔會?

仲有冇人反尼馬

收晒皮啦
第二球12碼係插水
第一球12碼真係好明顯係12碼喎
出面班人連第一球都話係黑哨

出面班人連人地兩球禁區手球都睇唔到啦

淨係睇到pk手球

Pk隻手貼腰仲想點

所以都唔知班反疤屌乜
呢場波真係經典
跟住又有12碼重燃希望
最後20秒絕殺
有今生冇來世啊依場波

其實真係好撚痴線
呢場波真係經典
跟住又有12碼重燃希望
最後20秒絕殺
有今生冇來世啊依場波

抵破紀錄

其實我覺得上半場佢守得幾好,搞到巴塞猜都猜唔到,只有鳩斬上前,輸個兩球其實有d唔好彩
6:1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞