[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實有無巴迷覺得今場咁正,係因為無照寫好左個劇本行。正常劇本,上半場快入波然後兩粒去下半場,下半場好快入多球,然後尾段入多粒,加時。睇住場波,3:0個下真係跟足個劇本,點知卡雲尼以為完,點知最後八分鐘入三球

正常劇本係豬波出局

或者贏波出局然後噴水趕客
屌好撚後悔
唔敢再反安歷基
我錯啦

一陣kai po叫知錯啦
睇見迪馬個仆街樣就好撚心涼
安歷基招公子獻頭究竟會唔會成功呢
唔敢再反安歷基
我錯啦

下個post頭
巴迷認錯區
No team had ever cameback from a 4-0 first leg deficit in previous 185 attempts. Barca are the first team to create history on 186th attempt
屌你老母
較左鬧鐘起身睇 點知見頭暈訓左
睇唔撚到

睇live同睇精華完全兩回事,尤其呢場,絕殺個一刻個感受心情就係冇野可以比較得到 你睇我地到呢刻仲未訓到就知
唔敢再反安歷基
我錯啦

做左不孝子
屌你老母
睇唔撚到

睇live同睇精華完全兩回事,尤其呢場,絕殺個一刻個感受心情就係冇野可以比較得到 你睇我地到呢刻仲未訓到就知

一入左好興奮 跟手就開始喊
屌你老母
睇唔撚到

我都未訓 好熱血呀
唔敢再反安歷基
我錯啦

剩低呢幾個月唔屌佢(暫定)
6-1果下我live未到
電話震左先以為係完場提示
點知屌你老母係入波
射撚到我成地都係
6-1果下我live未到
電話震左先以為係完場提示
點知屌你老母係入波
射撚到我成地都係

訓左冇睇
請問迪馬班皇狗fd子打左電話黎祝賀佢未
屌你老母
睇唔撚到

係尼馬最後開罰球,達仔上埋去果下已經掩緊面想喊,最後彈出黎比人反擊,好在達仔反應快擋住比尼馬再黎,一入左激動到喊
唔敢再反安歷基
我錯啦

剩低呢幾個月唔屌佢(暫定)

仲暫定 八強出局都收貨
訓左冇睇

講真 做人真係唔好去到咁盡
我就唔會好似班蝗咁入人地post亂咬
比少少厚德好嗎

贏就谷輸就縮就梗撚左架啦
訓左冇睇

比少少厚德好嗎

打完首回合之後迪馬真係有同記者講佢班皇馬fd子打黎祝賀佢喎
都唔知咁開心做咩,季尾咪又係雞胸
訓左冇睇

比少少厚德好嗎

打完首回合之後迪馬真係有同記者講佢班皇馬fd子打黎祝賀佢喎

sor 我get錯
訓左冇睇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞