[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

仲有冇人反尼馬

收晒皮啦

今季唔反mk
呢場波真係經典
首回合輸4:0
咁由一開波就入波覺得有希望
半場前入多粒覺得真係有可能
到半場開波冇耐有12碼入到3:0覺得好大機會反CUP
到60分鐘比PSG入波,覺得已經玩完
88分鐘尼馬入FK當係安慰獎
跟住又有12碼重燃希望
最後20秒絕殺
有今生冇來世啊依場波

抵破紀錄

該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

其他人仲有好有火咁踢波..佢就......

仲有冇人反尼馬

收晒皮啦

今季唔反mk

屁迷又然
本身見到尼馬發脾氣已經想屌鳩佢,好在最後生性
有冇咩網可以download到全場高清黎收藏 我諗我今生今世你問我最熱血,最印度深刻呢場一定會係其中一場

btw比返啲credit安蛇啦

反安都不得不承認變陣3-4-3係幾成功

其實呢個陣後防好撚危 一俾人突擊乜都冇,唔係要冒個咁大嘅險都唔太建議用呢個陣打強隊

巴黎on9姐,守又守唔到,拎住4粒就鳩踢

其實我覺得上半場佢守得幾好,搞到巴塞猜都猜唔到,只有鳩斬上前,輸個兩球其實有d唔好彩

我覺得對住呢隊巴塞根本唔駛專登守,埋身逼幾逼仲好
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

咁又唔怪得佢 比人mark 到咁
btw比返啲credit安蛇啦

反安都不得不承認變陣3-4-3係幾成功

其實呢個陣後防好撚危 一俾人突擊乜都冇,唔係要冒個咁大嘅險都唔太建議用呢個陣打強隊

巴黎on9姐,守又守唔到,拎住4粒就鳩踢

其實我覺得上半場佢守得幾好,搞到巴塞猜都猜唔到,只有鳩斬上前,輸個兩球其實有d唔好彩

作為巴迷,巴黎係唔好
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

心態問題 如果佢有球王朗隻鬥心就100分 可惜
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌
呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

救命,真係冇乜邊次睇波會咁,尤其巴塞fans

果一刻我都一樣,我真係呆左

心諗,已經無咩可能,打機咩,入3粒

一粒變三粒 已經打定輸數

所以話,做人真係唔好期待,突然有希望出現既感覺真好

其實就算d球迷靜左
3-1個陣班球員未放棄
尼馬係獨但仲有heart想做波上去
結果由佢入罰球直到反cup

作為巴二十年fans真係好激動
仲勁過李華度三粒贏華倫個場

廿年fans same here

同嗰場差唔多啦, 但嗰場入波靚d wor
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

心態問題 如果佢有球王朗隻鬥心就100分 可惜

C朗有樣野真係贏球王美斯

點都有果個鬥心,就算傷出,都會係場外做教練扮下野....
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

算啦 都晉級 屌少日啦
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

扭上去個下屌出黎
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

扭上去個下屌出黎

佢一推個下我就心諗仆街。。
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

講到食牌,下場巴斯基斯出唔到,我有啲驚驚
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

唔好屌啦 佢都連爆左咁多場,仲有入12m
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

講到食牌,下場巴斯基斯出唔到,我有啲驚驚

已經唔重要 就算最尾贏唔到歐聯
已經贏返士氣
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

算啦 都晉級 屌少日啦

你要知道既係...美斯係......

佢既身份地位...起馬都SHOW個HEART出o黎

睇下尼馬同SO9....嘩..有火到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞