[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
屌奶星
個個食禁藥 係咁爆

作客巴黎留晒力除左尼馬達史

一定是返主場5:0反杯la
連續2場比個假希望人

隊波跑唔郁就唔關出唔出拉b事啦
就算出埋拉b都豬硬,嗰場要檢討點解全場得1個似樣攻勢
講真用細佬都唔好用小白

起碼有跑動先
岩岩係網上睇左個point 我覺得幾中 如果kroos+modric 呢兩個控制力咁強既比我地 其實可以打返夢三咁 蝗既進攻套路剩係靠燒味 其實呃殺緊佢地既才華

卻奧斯單係斬燒味俾拉莫斯已經夠哂僅錢
岩岩係網上睇左個point 我覺得幾中 如果kroos+modric 呢兩個控制力咁強既比我地 其實可以打返夢三咁 蝗既進攻套路剩係靠燒味 其實呃殺緊佢地既才華

卻奧斯單係斬燒味俾拉莫斯已經夠哂值錢

人地身體質素高唔玩燒味咪一樣浪費4 7 9 11
講真用細佬都唔好用小白

起碼有跑動先

小白係壓場+鎮住個勢用
要爆要跑唔係佢啦
哎 歲月不饒人

斬燒味最勁係果兩隻閘
雖然好撚憎馬嬲路,但無可否認佢啲進攻同出波好撚屈機
講真用細佬都唔好用小白

起碼有跑動先

小白係壓場+鎮住個勢用
要爆要跑唔係佢啦
哎 歲月不饒人

希望踢到15年決賽既水準
安狗睇撚到未唔出ag隊波幾撚順?
不過而家太撚遲啦

斬燒味最勁係果兩隻閘
雖然好撚憎馬嬲路,但無可否認佢啲進攻同出波好撚屈機

馬些路=左路弱化版丹狗
如果次回合出小白就係咁先
睇安歷基有冇膽唔出小白
睇安歷基有冇膽唔出小白

細佬+馬斯+拉仔
200%信任
琴日影帝攞個張黃牌已經證明佢一對快既球員就要犯規
次回合唔該留係後備席
次回合唔該留係後備席

pk utt alba
拉 馬斯 蘿白 細佬
Msn
睇安歷基有冇膽唔出小白

細佬+馬斯+拉仔
200%信任

細佬正式上位未
睇安歷基有冇膽唔出小白

細佬+馬斯+拉仔
200%信任

細佬正式上位未

琴日球波
睇安歷基有冇膽唔出小白

細佬+馬斯+拉仔
200%信任

細佬正式上位未

琴日球波

有突破力但響禁區好似有D藤雞
之前都唔係咁既
細佬踢右好似好啲
可以大位射
細佬後插唔錯
啲射波分波好啲會有啲威脅
雖然場波踢得好但係我唔覺得Alba踢左中堅ok
我覺得現有選擇三中堅最好都係擺晒Umtiti Mascherano同Big基出來而Alba係應該打返左路
次回合唔該留係後備席

pk utt alba
拉 馬斯 蘿白 細佬
Msn

pk Mas UTT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞