[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實阿狗都幾橙
以前32強小組賽第二,出到16強打強隊出局都算
今次小組賽第一,出到16強都係打強隊
其實阿狗都幾橙

講抽籤最黑仔其實係我地
佢地起碼試過第二名有摩納哥,我地首名基本上次次強隊
最好彩係吾皇
你地今晚睇邊場???

梗係西波里

爭1粒收鍠狗皮

可惜
你地今晚睇邊場???

梗係西波里

爭1粒收鍠狗皮

可惜

其實無可惜,皇狗一搵卻奧斯斬俾拉莫斯就有
咁人地有呢樣板斧但你可以點
夠簡單粗暴
其實阿狗都幾橙

呢隊垃圾打咩都出局架啦慘乜撚
其實阿狗都幾橙

嘩唔好咁講,我地都係垃圾黎
睇黎今晚又要比人炒多次4:0
其實阿狗都幾橙

到底喺拜仁太勁,定喺阿太...
希望迷仔開post加返巴區兩隻字

對面都叫巴區牙
其實阿狗都幾橙

到底喺拜仁太勁,定喺阿太...

雲爺爺都仲係到
睇左場波
唔係食全餐阿狗應該唔洗輸
打少個同拜狗打咪等於等死
今季要搵防中廢過Busquets真係好難

不過點都有Coquelin同Xhaka墊底

爺爺都唔撚識用沙加
人地沙比果種你將佢變成法明尼咁
阿妓真係笑死人咩 廢撚到咁
now.com體育】前巴塞隆拿傳奇中場沙維認為,巴黎聖日耳門中場馬高華拉堤,絕對適合前東家的踢法。
馬高華拉堤(Marco Verratti)年僅24歲,傳送出色,被視為曼聯下季收購目標,將於周三歐聯16強次回合大戰巴塞隆拿。 大戰當前,沙維(Xavi)接受《巴黎人報》訪問時,力邀這位意大利國腳,來季選擇巴塞:「在我眼中,華拉堤是巴塞的理想收購,我甚至覺得在他身上,看到自己的影子。」 「他是靜悄悄的球員,永遠會在球場低位控球,組織攻勢,串連三線。」沙維分析道:「他的個子很小,但甚少失球,技術一流,我渴望將來見到他穿起巴塞的波衫。」

拼圖王

圖已cap

唔知以為疤狗好勁
now.com體育】前巴塞隆拿傳奇中場沙維認為,巴黎聖日耳門中場馬高華拉堤,絕對適合前東家的踢法。
馬高華拉堤(Marco Verratti)年僅24歲,傳送出色,被視為曼聯下季收購目標,將於周三歐聯16強次回合大戰巴塞隆拿。 大戰當前,沙維(Xavi)接受《巴黎人報》訪問時,力邀這位意大利國腳,來季選擇巴塞:「在我眼中,華拉堤是巴塞的理想收購,我甚至覺得在他身上,看到自己的影子。」 「他是靜悄悄的球員,永遠會在球場低位控球,組織攻勢,串連三線。」沙維分析道:「他的個子很小,但甚少失球,技術一流,我渴望將來見到他穿起巴塞的波衫。」

拼圖王

炒完人之後轉會去比人炒個隊
人唔笑狗都吠啦

拼圖王

炒完人之後轉會去比人炒個隊
人唔笑狗都吠啦

If you beat them, john them

唔知以為疤狗好勁

留名2回合夾埋輸10:0 一球都入唔到
唔打啦 頭寒啦
唔打啦 頭寒啦

鈀鑗又贏
疤狗又輸

圖已cap

笑佢咪笑佢
歐聯踢過隊垃圾出局幾次,而且巴塞唔會輸10球
阿仙奴=垃圾=英超之恥

圖已cap

笑佢咪笑佢
歐聯踢過隊垃圾出局幾次,而且巴塞唔會輸10球
阿仙奴=垃圾=英超之恥

今晚就輸十球俾你睇
卡雲尼大四喜,華拉堤梅開二度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞