[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

偽巴又一損失
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭

幾好奇,邊度搵...我想上去睇下...留言
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

其他人仲有好有火咁踢波..佢就......

唔好屌啦 佢都連爆左咁多場,仲有入12m

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

最後個球PEN俾尼馬射,係完全正確

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

牙蘇尼馬射都信心大過俾美斯射

話時話牙蘇射過12碼未係巴塞
羅白今晚要食幾多粒安眠藥先訓到,一定興奮到癲
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭

巴打你好撚有香討啲人feel

去蒲喇,仲訓
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

有啦
入過亦炒過

偽巴又一損失

病到死下死下呀清
宜家再瞓番先
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭

屁馬ig
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭

巴打你好撚有香討啲人feel

竟然,o岩o岩專登搵哩張圖,唔見....

因為通常下面既人留言先係最好笑.

睇YOUTUBE果陣我都係咁樣做

偽巴又一損失

病到死下死下呀清
宜家再瞓番先

好彩you訓左,you都知you成日睇親就GG

偽巴又一損失

病到死下死下呀清
宜家再瞓番先

垃圾

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

戰犯我會屌碧基先

唔係個球 拉4唔會食牌

講到食牌,下場巴斯基斯出唔到,我有啲驚驚

有定海神針ag

出佢打單防中真係又可以準備反cup,今次可能五粒

咁佢本身都唔係防中

ag出場就入3粒,me刀唔敢想像佢下季會幾勁

咁都入到ag數 你話adra 羅白都仲合理d

想問呢張有冇高清版 想做wp

要搵

我都想要

同求
好後悔琴晚冇睇到,有冇巴打有link可以比我睇返成場?
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭

屁馬ig

https://www.instagram.com/neymarjr/

我諗我眼睛唔好....

垃圾
該屌既都係要屌
今場美斯表現最抵屌

佢老母...同我熄火

美斯真係令到我扯火

但尼馬真係

有呀,上年衰左球,就無射過鳥

偽尼馬迷又一大大大損失

去蒲喇,仲訓

呢球波真係有今生冇來世

YOUTUBE 有

有啲人STREAM左成場,你馬上去YOUTUBE搵,應該搵到
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭

屁馬ig

https://www.instagram.com/neymarjr/

我諗我眼睛唔好....

ig story

去蒲喇,仲訓

呢球波真係有今生冇來世

羅白咁後生..訓o乜鬼,去蒲就真
仲有冇多D相 好想save低晒佢

偽巴又一損失

病到死下死下呀清
宜家再瞓番先

垃圾

宜家入紙迷屁,ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞