[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
巧眼訓

提醒各位傻鳩買波衫等官網出6-1特價啦
依場波起碼講10年

到老個時仲未有人破到呢個紀錄都仲可以講

巧眼訓

Thanks hillgod
巧眼訓

Thanks hilldog
話過cup就會找數 我係真漢子 我會改名加入迷山 唔再串山神(會員/球員)
話過反cup就會找數 我係真漢子 我會改名加入迷山 唔再串山神(會員/球員)
話過反cup就會找數 我係真漢子 我會改名加入迷山 唔再串山神(會員/球員)

我地迷山唔歡迎垃圾

我地迷山唔歡迎垃圾

比次機會

我地迷山唔歡迎垃圾

比次機會

找唔到數 == 走數

仲暫定 八強出局都收貨

no, 收唔收貨係再睇佢之後既表現,如果黎多場作客巴黎咁比人炒而出局係咪都接受

進到級已經無所謂

食住個勢可能入到決賽呢

FF下就好
8強肯定打敗狗/下體

啱呀 8強打馬體會 是常識
4強打拜仁 又是常識

你真係以為過到下體咩

今季隊巴對下體拜仁蝗都冇咩信心贏到

我地迷山唔歡迎垃圾

比次機會

找唔到數 == 走數

我叫找唔到數? 你地成班都直情無找數啦

我地迷山唔歡迎垃圾

比次機會

找唔到數 == 走數

我記得有人話會去台灣幫你搵台仔出氣

no, 收唔收貨係再睇佢之後既表現,如果黎多場作客巴黎咁比人炒而出局係咪都接受

進到級已經無所謂

食住個勢可能入到決賽呢

FF下就好
8強肯定打敗狗/下體

啱呀 8強打馬體會 是常識
4強打拜仁 又是常識

你真係以為過到下體咩

今季隊巴對下體拜仁蝗都冇咩信心贏到

對邊隊都輸啦
下奏訓醒就cap你地啲找數去下個post
依場波起碼講10年

呢個紀錄應該都幾難破,至少黎緊5季應該都未會有球隊破到 有邊隊會痴線到好似巴塞咁先輸4球黎主場倒贏6球出線
下奏訓醒就cap你地啲找數去下個post

g持佑b
好興奮!睇7年巴塞第一次睇到喊 好感動呀!!成朝食早餐都係笑住食,個同事問我係咪痴左線
巧眼訓

Thanks hillgod

6-1會有特價?

岩岩上官網睇好撚貴成599

另外想問邊到仲會有上季主場賣

ha jor,身高差咁多
依場波起碼講10年

呢個紀錄應該都幾難破,至少黎緊5季應該都未會有球隊破到 有邊隊會痴線到好似巴塞咁先輸4球黎主場倒贏6球出線

贏6球都唔係重點
重點係88分鐘開始連入3球最後20秒絕殺
山神是神係who?
邊到可以剩買一條有number既波褲?
蘿蔔頭
山神是神係who?

烏蠅肥婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞