[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
點解無咩人提TT

我覺得TT今場踢得唔錯

直頭出色啦
我唔同意繼續打343, 一來對強隊比人反擊一下就穿哂,二來要將美斯放番入中間,證明巴塞冇個中場掂

但巴塞中場真係未掂

如果psg出迪馬正選,可能一早玩完
點解無咩人提TT

我覺得TT今場踢得唔錯

直頭出色啦

我好驚我講出色,會被人屌

TT好多球控得超靚,又傳得果斷

可惜,應該無咩人睇到

馬斯個光頭
防守好在 Umtiti 好多攔截 關鍵飛鏟
節奏掌控 Rakitic Busquest
進攻MSN
Suarez 夠野蠻夠勤力 前鋒本性
Neymar 速度技術都有 經常窄位帶波
Messi 變速 創造機會
不過唔鍾意Messi 狂搓波
多啲Through Pass 就更好

我唔明之前安歷基搞咩,拉仔有咩可能唔打正選,有一排成日唔出拉你,有心病呀

拉仔由今季季初開始已經好少出啦

拉仔係中場真係做左好多野
我覺得佢先應該係呢家巴既必然中場正選

之前係post先見過又話要賣拉仔
明明次次出拉仔條中場先穩陣
執屎掃蕩防守 點叫賣得落手嫁
我唔同意繼續打343, 一來對強隊比人反擊一下就穿哂,二來要將美斯放番入中間,證明巴塞冇個中場掂

但巴塞中場真係未掂

無錯....一開波果陣,我見PSG無迪馬果陣,我就知道有機會贏

但巴塞中場真係未掂

得罪講句,四個後衞都係比人一野湯穿
343起碼可以逼返人轉頭,條右路又冇咁空
點解無咩人提TT

我覺得TT今場踢得唔錯

直頭出色啦

我好驚我講出色,會被人屌

TT好多球控得超靚,又傳得果斷

可惜,應該無咩人睇到

唔好咁小學雞啦屌

yes,今場巴黎一開波死守先一面倒,不過另一面依家兩閘都唔係太強勢,可以當係中期調整

但巴塞中場真係未掂

無錯....一開波果陣,我見PSG無迪馬果陣,我就知道有機會贏

3:1之後冇輸多球要多謝佢

但巴塞中場真係未掂

搏唔到
今日開始冰個再反我羅白子同屁屁就皇天擊殺

好心酸 咁忠心巴塞既青訓都要比人嗌賣走

佢既身價,應該因為一球絕殺而改變,應該無咩人敢屌佢

Roberto 一定唔係最頂級球員
但自家青訓,通天老倌咪好似以前高古咁用lo
呢類球員買少見少la

Cocu
你真係老球迷喇

我反而覺得佢似以前Luis Enrique多d

但巴塞中場真係未掂

搏唔到

mk仔幾串

但巴塞中場真係未掂

3:1之後冇輸多球要多謝佢

仲有卡狗
Thiago出個post寫住"uau"都有拜狗屌佢 (上網查話係wow咁解)

又唔係贏拜仁

屌多d等佢心淡愛回家

但巴塞中場真係未掂

盧卡斯摩拉廢到
mk仔幾串

呢d野真係惹人鞭
今日開始冰個再反我羅白子同屁屁就皇天擊殺

好心酸 咁忠心巴塞既青訓都要比人嗌賣走

佢既身價,應該因為一球絕殺而改變,應該無咩人敢屌佢

Roberto 一定唔係最頂級球員
但自家青訓,通天老倌咪好似以前高古咁用lo
呢類球員買少見少la

Cocu
你真係老球迷喇

我反而覺得佢似以前Luis Enrique多d

安歷基入球能力好強
羅拔圖真係無

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞