[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
其實有無巴迷覺得今場咁正,係因為無照寫好左個劇本行。正常劇本,上半場快入波然後兩粒去下半場,下半場好快入多球,然後尾段入多粒,加時。睇住場波,3:0個下真係跟足個劇本,點知卡雲尼以為完,點知最後八分鐘入三球

正常劇本係豬波出局

agger
第二球12碼係插水
第一球12碼真係好明顯係12碼喎
出面班人連第一球都話係黑哨

幾分內見到巴由出局變出線係都搵野黎抽架啦 ,唔係點遮佢地D柒

迷清巧波牙
其實有無巴迷覺得今場咁正,係因為無照寫好左個劇本行。正常劇本,上半場快入波然後兩粒去下半場,下半場好快入多球,然後尾段入多粒,加時。睇住場波,3:0個下真係跟足個劇本,點知卡雲尼以為完,點知最後八分鐘入三球

正常劇本係豬波出局

agger

正常劇本係我宜家應該訓緊教
蘇九就係插水既
其他o個D乜春粗惹攔截手球 psg走甩既多過巴塞走甩囉
反疤唔gur搵野黎屌

Exact7ly

正常劇本係豬波出局

agger

Can't sleep lu

正常劇本係豬波出局

agger

贏5:0都應該瞓咗
個post推得極快

差唔多想法,我原本就無咩期望,眼見PSG無出迪馬,就知道有機會,同自己講上半場只少要入兩粒,入左,仲有機會,下半場馬上入多粒,同自己講,唔銀係呀,睇黎真係可以反CUP,一被卡雲尼入波果陣,我已經訓係張床度等完場

不斷洗自己腦,邊有可能好似打機咁連入3粒,去到5-1都唔敢咁樣諗,一到 6-1就成個人彈起身,沖左出去
第二球12碼係插水

幾分內見到巴由出局變出線係都搵野黎抽架啦 ,唔係點遮佢地D柒

迷清巧波牙

幾時都貢好波
瞓咗無睇,垃圾巴狗大勝幾多比零
好high啊屌你
BTW 留名睇找數
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔

me叫迷仔
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔

me叫迷仔

典韋黎㗎?

勁到
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔

me叫迷仔

返工啦垃圾
贏波唔使do咩,大把膠叉要你包
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔

me叫迷仔

on9的迷
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔

me叫迷仔

返工啦垃圾
贏波唔使do咩,大把膠叉要你包

迷仔住青山的
第二球12碼係插水

迷清巧波牙

幾時都貢好波

屌你張gif
弱鳩智仔

me叫迷仔

典韋黎㗎?

應該係
屌晒you地
mk同美斯都喊牙

睇黎新聞真係唔可信,之前仲吹到不和,我仲信到似層層

贏六比一絕殺晉線,乜撚心結不和都即刻化解啦
屌你老母
較左鬧鐘起身睇 點知見頭暈訓左
睇唔撚到
這想要下載場bo,上試下呢個網,
利申未down過

http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?297855
Luis Enrique: "I was brought to my knees. I would like to thank everyone who kept their faith after we lost 4-0."
"This is dedicated to them because this isn't the Harlem Globetrotters, this is football."
"I don't think anyone stopped believing. After seeing them sit back despite the goal, the team were incredible."
"We risked everything and it paid off. You get finales like this very occasionally in football and this time it was our turn."
"A feat like this does everyone good and I'm delighted to enjoy a moment like this. The key was our efficiency."
"The sixth goal was scored with the hope of the fan who was on the other side of the world."
"Then, the sixth goal was scored for all the world. This is a competition that does not forgive a bad match."
"The deployment of the team was spectacular. We take risks. Man things happened."
"The key was faith in team, when in 84 minute we were eliminated, we threw everything, even the goalkeeper went up to shoot."
唔敢再反安歷基
我錯啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞