[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好後悔琴晚冇睇到,有冇巴打有link可以比我睇返成場?

YOUTUBE 有

有啲人STREAM左成場,你馬上去YOUTUBE搵,應該搵到

唔該巴打
不過真係好危 靠完場個時十秒先反勝 下次穩定d唔好輸咁多粒比人先

其實最撚大獲係一球作客入球都冇 你話輸5-1都仲好過4-0
開波之前個波台講

無一隊試過反CUP

巴塞又再一次造歷史

又可以激死C朗...正
有冇邊間波衫鋪做緊巴塞特價,想聽日就整返件尼馬

不過真係好危 靠完場個時十秒先反勝 下次穩定d唔好輸咁多粒比人先

其實最撚大獲係一球作客入球都冇 你話輸5-1都仲好過4-0

呢個真
Anyway,5:1嗰隊
有冇邊間波衫鋪做緊巴塞特價,想聽日就整返件尼馬

下次作客再同人鬥攻真係要屌爆安歷基老母

第一場咁踢咪得囉,我屌...第一場巴塞擺到明睇唔起PSG

第一場巴黎打到巴塞一棟都冇 完全唔知踢緊乜黎咁
攞咁撚多粒鼻屎喺句子入面做乜撚?
唔識用標點定香討轉會?

唔識用標點 請指教
迷屁黨終於有今日啦

總有出頭天

下場比馬仔打防中好過ag啦

馬斯係巴塞踢防中唔知點解唔太夾咁,國家隊就冇呢個問題
好想幫羅白頭含

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

最後個球PEN俾尼馬射,係完全正確

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

尼馬呢兩季為巴射既pen好似係msn入面失得最多

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你問題啦
你話阿蘇都合理啲

唔係我問題,美斯係關鍵既時候,特別係12碼....實在太恐怖

俾尼馬射係會比較好

我見佢疾步就驚到仆街

睇live見到企偏右彈去左邊起步個下驚到仆街

YOUTUBE 有

有啲人STREAM左成場,你馬上去YOUTUBE搵,應該搵到

唔該巴打

今場波 唔會屌佢地任何人啦
但尼馬真係
賽前講話入兩球 最後真係做得到
最後球pen會唔會因為咁美斯先比佢射?

最後個球PEN俾尼馬射,係完全正確

一講12碼...我真係好驚美斯射....希望美斯球迷唔好插我

尼馬呢兩季為巴射既pen好似係msn入面失得最多

無留意,真係無咩留意

尼馬俾到信心我,係12碼....美斯....唉.....對唔住..美斯....我真係對你既12碼無信心

咁係你問題啦
你話阿蘇都合理啲

唔係我問題,美斯係關鍵既時候,特別係12碼....實在太恐怖

俾尼馬射係會比較好

我見佢疾步就驚到仆街

睇live見到企偏右彈去左邊起步個下驚到仆街

係呀,果下我淆撚到

巴塞個防中位幾鳩難踢至得架
Block咗,係咪有狗爆閘

YOUTUBE 有

唔該巴打

訓啦 捱左成晚睇反cup一定好攰嫁啦

YOUTUBE 有

唔該巴打

SO9哩球真係好掂,真心唔講笑

前年就唔夾,睇返佢今季d防中完全ok喎

無留意,真係無咩留意

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

有咩不滿呀,我完全無不滿

美斯射12碼,令人驚有咩咁出奇?一日巴迷???

尼馬射你唔驚?巴迷?

我唔驚,真心,有咩問題?開心日子想搵人嘈...哈哈

慢慢..加油!!!哈哈

你唔驚尼馬就冇問題,人地唔驚美斯就一日巴迷?
有偏見又唔認

我有咩需要要認?我對美斯不嬲都無偏見

今場我覺得尼馬射12碼,係好過美斯,我主觀想法有咩問題?

想搵人嘈就出去啦 連登真多痴線佬

屌痴線有咩好嘈

YOUTUBE 有

唔該巴打

訓啦 捱左成晚睇反cup一定好攰嫁啦

嬲到訓唔到

無留意,真係無咩留意

咁係你自己感覺有問題
數據又唔睇,今場大家都射得入,美斯亦會睇情況讓尼馬射12碼同罰球,唔知你有乜不滿

有咩不滿呀,我完全無不滿

美斯射12碼,令人驚有咩咁出奇?一日巴迷???

尼馬射你唔驚?巴迷?

我唔驚,真心,有咩問題?開心日子想搵人嘈...哈哈

慢慢..加油!!!哈哈

你唔驚尼馬就冇問題,人地唔驚美斯就一日巴迷?
有偏見又唔認

我有咩需要要認?我對美斯不嬲都無偏見

今場我覺得尼馬射12碼,係好過美斯,我主觀想法有咩問題?

想搵人嘈就出去啦 連登真多痴線佬

屌痴線有咩好嘈

其實件事完左. 可唔可以默默帶過佢
攞咁撚多粒鼻屎喺句子入面做乜撚?
唔識用標點定香討轉會?

好撚似香討啲阿叔
Block咗,係咪有狗爆閘

yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞