[Gracias Lucho!!] 巴塞隆拿球迷討論區 (180)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

第二球12碼係插水
第一球12碼真係好明顯係12碼喎
出面班人連第一球都話係黑哨

我插得好好
btw真係黑既 我就唔會食黃啦

哦.......所以?...12碼就俾左,我們就食埋,無咩討論空間,哈哈

Barcelona
呢場波痴撚線,卡雲入波個刻我成個人呆左謝撚晒,到最後個刻我直頭痴撚左線狂嗌,之後喊撚埋,痴撚線

無放棄過

救命,真係冇乜邊次睇波會咁,尤其巴塞fans

果一刻我都一樣,我真係呆左

心諗,已經無咩可能,打機咩,入3粒

一粒變三粒 已經打定輸數

所以話,做人真係唔好期待,突然有希望出現既感覺真好

其實就算d球迷靜左
3-1個陣班球員未放棄
尼馬係獨但仲有heart想做波上去
結果由佢入罰球直到反cup

作為巴二十年fans真係好激動
仲勁過李華度三粒贏華倫個場

不得不提,尼馬+Arda 佢地真係好撚有HEART

HEARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!去踢

唉 85分鐘走左上床

冇睇落去?

無 而家好後悔

屌...叫自己尼馬,人地尼馬成場都無放棄,你就先放棄....唉
去到8強要醒醒定定喇
第二球12碼係插水
第一球12碼真係好明顯係12碼喎
出面班人連第一球都話係黑哨

幾分內見到巴由出局變出線係都搵野黎抽架啦 ,唔係點遮佢地D柒

疤狗俾人屌黑哨是常識吧
今場第一功臣屁馬
第二達仔
唔係達仔救左2球單刀真係收左皮
去到8強要醒醒定定喇

無錯....早就應該第一場咁踢啦屌.....

第一場我無睇,但幾肯定係巴塞睇少對手
今場第一功臣屁馬
第二達仔

第3 Arda,絕殺球!
反疤會同你講理由架咩 級已晉,理撚得佢地

唔齊人嘅
個心宜家仲跳得好勁
今場第一功臣屁馬
第二達仔

絕殺係羅白。。。mk助攻
今場第一功臣屁馬
第二達仔

隻煙舉咩中指
當年小白一腳反cup哥sir跑全場
今日羅白一腳反cup安sir又跑全場

叫乜白果D
今場第一功臣屁馬
第二達仔

不如你攰就訓先
隻煙舉咩中指

去到8強要醒醒定定喇

呢次見過鬼一定怕黑啦
隻煙舉咩中指

黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤 黑哨疤

唉 85分鐘走左上床

冇睇落去?

無 而家好後悔

屌...叫自己尼馬,人地尼馬成場都無放棄,你就先放棄....唉

卡雲入完波我都有一刻諗住去訓
下輪冇影帝
希望吉祥獸ag打出身價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞