[Mac撚]用家/買機集中討論 (4) 3月出新機?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
屌部mbp去又一城換完火牛test完叉到先返屋企,返到去又叉唔撚到,同一個位其他嘢都叉到,到底乜撚野事

會唔會係你個插座有問題

我都懷疑緊,唔通又要突登走出去換
屌部mbp去又一城換完火牛test完叉到先返屋企,返到去又叉唔撚到,同一個位其他嘢都叉到,到底乜撚野事

會唔會係你個插座有問題

但係我用曬佢比個三個頭都差唔到

會唔會係你個插座有問題

我意思係個乸有問題
外國好多mac 做緊sales

唔通係清倉出新機既訊號

sales邊部先

全線macbook / air/ pro同27 imac

會唔會係你個插座有問題

我意思係個乸有問題

成屋都試過咁濟 電視,電話都叉到喎明明
點解我MacBook pro打速成用唔返用字頻率個功能?
更新左Sierra 就咁

試下去system preference 度再set?
你地IMAC係咪都唔熄機?? 新手

我會熄

拉落啲

我會熄

imac會熄
macbook 勁少熄

無乜問題
Imac 睡眠
Macbook 合蓋
內置電池既產品我始終覺得唔好成日熄機同用盡d電好d
有冇macbook 12 inch用家?部野好冇用?
有無人有用bookarc?
有無人有用bookarc?

其實依家有無咩MON可以出返4K/5K?

我會熄

imac會熄
macbook 勁少熄

無乜問題

iMac 會熄
macbook 買番黎冇熄過,兩個禮拜 reboot 一次
你地用咩無線滑鼠
你地用咩無線滑鼠

Magic Mouse
你地用咩無線滑鼠

Magic Mouse

碌得耐好辛苦, 無中間果個滾軸
你地用咩無線滑鼠

Magic Mouse

碌得耐好辛苦, 無中間果個滾軸

中間個碌我唔用會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞