[Mac撚]用家/買機集中討論 (4) 3月出新機?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
MacBook safari 用web whatsapp down唔到錄音

用chrome又得

dl whatsapp client la

咪就係
Macbook pro 13寸
上個月係豐澤買 買左三年保養
買完想轉pro
tg:tiikKK

Macbook pro 13寸
上個月係豐澤買 買左三年保養
買完想轉pro
tg:tiikKK

Pro+pro?
imac late2012 用左差唔多5年
仲用緊OS X Mavericks

一般係咪都upgrade 哂
有無人知邊到可以DOWN OFFICE開心版

新手
想買新mac pro 定等下年組模化新mac pro?
有無人知邊到可以DOWN OFFICE開心版

新手

Google都懶
有無人覺得今次更新好廢
有冇"廣東話" input 推介

一部教育價 一部refurbished 差6舊幾水 邊部屌得過?
兩部都冇黑色

一部教育價 一部refurbished 差6舊幾水 邊部屌得過?
兩部都冇黑色

如果玩開ai ps 畫圖剪片
Mbpr13上16gb ram夠唔夠做
定一定要15
定一定要15

同問
定一定要15

同問

16Gb 夠做啦
btw 剪片主要都係靠 CPU rent 番條片出來
剪片12"macbook得唔得
有翻新mbpr15 但好貴
2016有tb既mbpr有翻新貨 貴到癲
2016有tb既mbpr有翻新貨 貴到癲

萬五蚊咋喎,原價都萬八
https://www.macrumors.com/2017/04/06/mac-pro-may-not-ship-until-2019/

係咪終於肯正視下mac line
唔再剩係加d gimmick野/新錶帶就當Apple's innovation
https://www.macrumors.com/2017/04/06/mac-pro-may-not-ship-until-2019/

係咪終於肯正視下mac line
唔再剩係加d gimmick野/新錶帶就當Apple's innovation

呢幾日連續有好多單大Mac新聞出左黎,包括Apple認契弟,垃圾筒Mac Pro減價,整緊新modular MP,今年內出新design iMac Pro,Mac Mini會有厚版update,同埋最大最大件事係nVidia竟然出Pascal driver俾MacOS,姐係hackintosh或者MBP2016用eGPU可以插GTX10_0系列

不過我見連登都係MacBook學生用家多應該無咩人有興趣討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞