再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
佢新片一句都無提過依家香港咩情況
成條片嘅目的只係想攬實僅餘嘅fans
屌呢一刻仲掛住知名度
香港死緊喇屌你老母迖狗
佢岩岩開始我都有跟Ex睇
但係其實我一直都對佢無好感囉
都唔明有咩好睇

咁搞一搞 由無好感變唔鍾意
棄暗投明
好事
呢條片睇左好多次
唔表態即係將自己既權力交左比當權者
冷漠係當權者最好既子彈
仲話元朗都好嬲 但明顯最重視就係自己比人屌好委屈
自私都咁 好多觀眾都睇得出再勸都係比佢叫「引戰狗」 自己走算
最近兩次上水都講到自己好委屈咁
真係睇到心都寒埋
乜人黎
係 一定有人逼佢罵人引戰狗
段片真係睇到佢重視知名度點擊率多於香港
達哥:我地中國人
呢句說話我聽佢講幾百一千次
算唔算係巧合?
學左大陸個套,要送禮拉關係。。。
唉。。。
Toyz之前一講咩政治冷感 俾人屌到仆街
但之後幾識公關 又拍片道歉 又停直播
元朗事件冇表態但都有提 叫大家留意
可能佢本身唔支持 但至少識公關 知道自己啲觀眾要咩 係大是大非前唔會錯落去
達而家做左隻犬懦 唔理真兄弟啲意見 只聽自己想聽啲 但試問咁樣仲有邊個會真心再支持?
引戰狗收皮!

本身佢唔出聲 我都覺得無乜野
但最近呢兩個post真係睇得出佢變哂
比人屌 唔係應該諗返自己係咪有問題
反而走出黎屌返人轉頭
講真 作為一個KOL
你連比人批評嘅勇氣都無
仲要鬧埋自己之前啲觀眾係狗
作為曾經嘅觀眾 真係對你心灰意冷
我明呢種感覺
岩啊
諗住佢依家比人禁左聲
等合約完會出黎講返件事 say個sorry
點知又送禮又話人引戰狗
動漫節圍佢老母閪啦
記得無幾耐前達哥直播有提到好多人話佢變左
佢就話覺得自己冇變到
依家唔知佢睇返以前啲片會唔會慚愧
咁樣鬧走啲兄弟都有
得返“fans"
巴打小心護主犬
路會盡 葉會紅 但有回憶的暖 從未凍
串班幫香港人發聲既YOUTUBER係做SHOW已經夠晒仆街, 係唔撚係想個個YOUTUBER學佢咁搵食至上,沉默是金?
講真會睇開笑波子同大j果班10個有8個都係中小學雞,佢地出片講真相灌輸一個正確價值觀比班小朋友都好呀(何謂而家班小朋友嘅同學好多都係蝗),達狗見到唔gur人就話佢地做show
達狗而家咁好似係話反送中班人逼害佢搞到佢訂閱數下跌屌班老fans引戰狗,完全唔屌黑警講到自己係受害者咁款
失望 做法無pr咁
估唔到一世英明會衰係呢次度,仲要係正常發揮support下都唔會得失fans但竟然自爆.
tat仔係咪中降頭定貪錢到傻咗

正式收皮
好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞