再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
個like係比avril lavigne
一開始有段字話達朝已死
之後出鏡講廢話,主要都係多謝仲支持緊佢嘅人之後為表心意去apple買咗嘢送比嗰啲人,最後揀咗個送有埋片
不過佢講嗰副嘴臉真係好陌生
呢個時間仲諗住/仲有心情要玩遊戲
講得出口都好L野呀
完了吧
條友當正自己係皇帝,達朝皇帝?
做人無公關,食得屎啦
支持咗六年,再見。
錢和兄弟,我永遠站在錢的一方
真係唔知佢發生咩事突然間變到咁 玩hitman2個陣都仲同chatroom d人有講有笑 一玩完老鼠之後成個人就暴走
比我係達狗我都唔撚驚啦
Twitch Youtube跌得咁少sub

佢今次拉一派打一派明顯放棄舊fans
直接攬小學雞fans等佢地覺得[批評]達狗=不善良,冇道理
達狗自己冷血撐送中就算,仲要學共產黨咁玩文字遊戲
上面幾位講得好中
尋日條片佢個咀臉
嗰個不可一世嘅樣
仲要賴返係啲兄弟問題
句句都有骨
真係好陌生
推達哥做第2個唯唯
我懷疑真果個達哥已經死左
而家嘅係搵人扮
我女朋友之前習慣每朝聽住達哥訓覺換衫梳洗,每晚聽住達哥訓覺,但係最近佢都放棄咗達哥了

樓主張相一隻手拎住張卡,另一隻手拎住個火機,咁邊個揸機影架?
以前真係睇完就訓
佢段片提咗我未unfollow 佢啊
算鳩數啦佢 仲好意思話我地迫佢表態迫害佢
佢作為kol 有良知 係咪都要出下聲
冇人會覺得你拎光環
只會覺得你用你既影響力 去鼓勵同支持大家
對佢好撚失望 同埋佢已經有精神病一樣
覺得人講同佢相反意見 就係迫害佢 引戰
呢樣真
講到一部份人 係滋事分子 阻佢開台
佢唔提我都冇unfollow
比班癲狗屌老母屌左2個月一路忍 而家先頂唔順喇 仲要比你地話過份

人地比你地屌到扯火就係過份 你地屌人老母屌足2個月就唔過份
連衛兵塊面皮真係厚過城牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞