再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
人會變
情會厭
從沒什麼保險

然後 聽日就去含港共撚

雪雪雪!好味!
講撚錯? 用遊行示威呢啲做例子根本on9
唔同主場既遊行示威就係兩件事嚟啦,你遊行可以包晒所以立場既遊行?
我就單單獨獨舉迖狗做過咩既例子,你呢?

「標籤fans做引戰狗?
喺不公平不公義既情況保持沉默然後變中立?」
有邊撚個位可以係錯呀? 答我啦屌?

你以為依家自己標籤自己就有用? 駁咁撚耐都冇正面回應過我既point
迖狗盲粉質素
我愛達哥!我愛達.......哥
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
伍公子有彈出彈入? 識佢既人都知佢一直反共, 成日串中國
呢兩個月都企得好前
算啦,過去由得佢過去。
Avril 好過佢100倍
做乜鳩
彈出彈入左啦

fuck check佢聽日,後日做乜先啦

真係反既,做咩要去港共,支企有份既陰樂節
以前都無留意伍公子,反而因爲達哥事件留意多左,死唔死睇伍公子啲片有時辭不達意,但明顯有心同有諗過度過,肯試新野,前衛過達哥。

反觀達最新回應話自己唔善長講肉麻嘢,但條友其實個台成日硬搞笑扮女人「邊位生日快樂呀!」肉麻到嘔好多片商業味濃兼無heart
佢出條片為乜,純屬話比人知佢人氣跌緊?竟然倒自己米
黎鷹=引戰狗
其實靜靜地唔搞咁多野就得,係要學政府
我係覺得可惜囉,睇左噤耐,個結局竟然係一個悲劇收場,Bad end,同以往支持自己既“兄弟”反目。

當初仲諗達哥會唔會有朝一日無左熱情,覺得攰而選擇唔再開台,世事難料,風水輪流轉,達哥已成為我既回憶。
伍公子人地真係企係前排,唔係剩係表態
城門失火 陰公豬囉~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞