再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
成鳩人打撚住自由,尊重既旗號逼人接受佢地
尊重係雙向,尊重都要講你值唔值
有自由唔係大撚晒, 你有自由去做錯事但你唔會係正確

屌你老母講到你迖狗有自由做乜柒都冇錯咁
仆街 由頭到尾都冇人滅佢聲,冇人唔俾佢講野,冇人唔俾佢撐乜撐乜
佢揀得沉默 咁咪承受返揀沉默既結果囉,就係俾人屌
揀出嚟表態但又要騎牆 咁咪承受騎牆既結果囉,都係俾人屌

唔撚明喎
公民有責任發聲, 唔發聲本身就係道德上錯誤仲要接受佢既錯?
見風使舵講撚到係褒義咁

轉過頭話兄弟霸道唔撚講道理
邊班人唔講道理?
係佢個page到留左好多言
都只係比佢d「真兄弟」鬧我地剩係識批鬥
算啦 由佢班盲撐既fans同佢玩落去
不見 達
應該真係壓力過大癲撚咗
叫佢睇醫生吧啦
謝謝詳細分析
我以為會有一個十年,但估唔到會咁樣結束
標籤fans做引戰狗?」
呢個行為正確? 不正確,但我無覺得佢有標籤fans做引戰狗。
「喺不公平不公義既情況保持沉默然後變中立?」
呢個行為正確? 無意見,我心目中公開支持不公正不公義嘅事先係不正確。

同埋幾撚時有逼你聽我講嘢,
你哋鬧達哥戈時,就話無逼佢發聲,
而家我發表意見,就話我逼你聽我講on9嘢,唔想聽咪block我囉。幾撚時有逼你。
雙重標準到。

共產黨萬歲,林鄭無錯同我支唔支持達哥係兩個level嘅事,你咁都可以拉埋嚟講。

地球係平,地球係圓嘅機會係零。
達狗驚你班連登仔有牙, 罷睇TVB都做唔到, 佢開返台你哋咪一樣繼續睇
最好咪睇 捧到佢上天 又踩到地底泥
希望佢重新黎過 變返JTV時期
unfollow嘅記得以後唔好睇 咪又嘈又洗人頻
講乜撚野definition啫,即係引戰狗呢個標籤係無錯架? 無啦啦形容人做狗係無錯架?

你意思係指得佢啲fans係人?
呢個行為正確? 無意見,我心目中公開支持不公正不公義嘅事先係不正確。

抱歉,欺凌者定罪的話,旁觀者係幫兇 係客觀事實
放大到政治一樣
換句話講呢, 即係你嗰套有問題 唔洗再同我講你心目中點點點
你心目中嗰套錯撚咗

而家我發表意見,就話我逼你聽我講on9嘢,唔想聽咪block我囉。幾撚時有逼你。

你打撚住自由旗號 成撚個潑婦咁重覆「明 你啱 你地先係真理」
係乜撚野意思 司馬昭之心啦 你自己唔撚接受就屈到人地逼你咁
用返喺你自己度啦

同女人講道理真係好撚麻煩
吓 你ON9架?
「共產黨萬歲,林鄭無錯」
立場就係撐/反林鄭
你立係就係撐/反迖

同樣係撐一個人物既做法,立場 唔拉得埋嚟講
係同你真係冇咩好講
地球係平,地球係圓嘅機會係零。

......
你講乜撚嘢呀
上綱上線要屈埋unfollow既真fans做洗頻小學雞?
好可惜既係,對比起其他當紅streamer youtuber如大J伍公子果d,達哥擁有既深黃fans一定比其他kol有既多,結果佢決定斬左個班深黃
睇完琴晚條片
即unfollow
條友冇得救
真心想屌佢老味

送份禮物

要到八月
Sor唔係好熟佢,之前淨係睇達哥
佢28號有個紅白對抗
達哥係完美世界等你
好掛住jtv時代 好多host百花齊放乜都敢講
成日要掙扎睇達哥侏儸定艾倫
估唔到一台獨大會變成咁
講你地先係真理,就潑婦,就逼你聽我講嘢,
你哋係咁話人錯撚曬,on9,弱智,無腦就好講道理。
雙重標準就雙重標準啦。
同埋,你同我呢一個女人講道理覺得好煩,
唔該你唔好延伸去其他女人到,
我麻煩係我嘅事,唔好一竹桿打一條船。
就好似我同你講嘢我覺得你癲嘅係你嘅事,
我唔會話男人都係癲嘅。
條片係柒到核爆

公關作用係零商業作用係零

果班fb盲粉,你送唔送禮,佢地都會口痕扮偉大係fb口頭上撐下達,鋤強扶弱扮型搏多like.

叫佢花時間真係聽達哥節目打機或者真金白銀付出買ps4啲產品真係啋你都有味。

果啲所謂fans得來容易失去亦容易,達哥竟然care果班人真係無腦之極。
有一直關注事件仲想點啊
洗唔洗企上最前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞