再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
係喎你唔講都唔記得破防呢個terms
唔怪得個語氣完全唔同晒
其實點解話佢冇表態?
612後佢有出post, 俾人屌太遲, 模稜兩可, 但好多kol都係嗰時先出嚟講野啦
之後自殺潮, 佢又有出post, 又俾人鬧正常都灰啦大佬, 做又鬧唔做又鬧
佢一開始直播係會講粗口 係出左名先唔講
睇左佢好耐 由老鼠個單野比個陣既haters 搞完一輪再接二連發生呢d 事。。佢真係會好大壓力 如果佢既朋友識佢既 希望你地關心下佢
Pish
咁樣叫做
求其出嚟UP幾句 真係多謝晒
佢依家嘅處理方法同林鄭何其相似

都係以為自己已經仆心仆命都比人屌,好撚委屈咁
比好說話我聽嘅就要大力煲獎
以前我會相信佢14年嘅時候係真心反對暴政。
經過琴日條片,我唔知我仲應唔應該相信。
612後個POST 係語帶雙關, 祝傷者早日康復(可以話示威者/警察)都得, 假設佢有金主都可以解釋話傷者=警察

自殺潮個POST, 佢第一句就話, 不論你鍾意我與否, 已經好反感, 好似好委屈咁比人逼佢POST呢段野

中大文科仔... 用字都可以咁唔小心, 中學生公關都好過佢
睇到想喊
絲打好高汁
可唔可以唔好再提呢個垃圾呀
+1,由佢請羅網開直播時睇
時間無多,得翻一日咋
幫手推翻機場集會行動post上熱門

幫手推行動post
熱門一個都冇,推得好辛苦

機場係重要嘅命脈,
發揮和理非最大影響力,
到時就有bargaining power!!!!

遍地開花,可以向外國旅客宣揚香港嘅運動。派多國語言嘅宣傳, 播大電視。

星星之火可燎原

但如果引發到罷工
少人上貨同行李
空運減慢 
減怛機倉清理 
冇人維修飛機 
唔夠人手指揮航空交通,
泊位費成本每秒鐘

所帶來既嘅
係世界性影響

到時各國都要理
係衝擊所達唔到

對準弱點 發揮和理非最強影響力

一齊入機場嘆冷氣[/orange][/size=5]

Link: 
https://lih.kg/1354831

幫手推行動post
熱門一個都冇,推得好辛苦

機場係重要嘅命脈,
發揮和理非最大影響力,
到時就有bargaining power!!!!

遍地開花,可以向外國旅客宣揚香港嘅運動。派多國語言嘅宣傳, 播大電視。

星星之火可燎原

但如果引發到罷工
少人上貨同行李
空運減慢 
減怛機倉清理 
冇人維修飛機 
唔夠人手指揮航空交通,
泊位費成本每秒鐘

所帶來既嘅
係世界性影響

到時各國都要理
係衝擊所達唔到

對準弱點 發揮和理非最強影響力

一齊入機場嘆冷氣[/orange][/size=5]

Link: 
https://lih.kg/1354831
達哥
假設你痛改前非 以加改仲有得救 可能仲有兄弟原諒你
我都係果時左右開始睇
但好早已經無再睇佢stream
個時年輕,青澀,有理想,有赤子之心,初出茅廬(社會)既達哥……
講正常人 一個唔肯接聽反對意見既人 已經冇野值得留戀 佢同林奠其實都差唔多
依家認仲有得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞