再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
冇睇佢live 之前對佢嘅形象只係打機第一人
其實覺得佢就好似香港pewdiepie咁 打機打到好出名
對香港打機界同埋唔靚仔都咁有影響力係有好大嘅衝擊
所以果時都撐佢 阿媽話覺得佢樣衰唔睇佢廣告我都阻止佢
今次沈默我都係撐佢 覺得唔表態自有難處
甚至佢話真係會spin個關注去佢度我都覺得有d道理
但係佢話批評就係引戰狗 簡直係一巴一巴車落幫佢口話人人都有言論自由嘅兄弟
仲要送禮物 真係變曬大陸人嘅作風...
曾經真係好撐佢 覺得佢好偉大 對香港嘅網絡風氣之類好有影響好appreciate佢...bye bye了
笑波子都出賣黎,相反达狗
https://youtu.be/CIOLkFFmoUA
*出埋黎
既然佢嫌棄觀眾
觀眾都可以選擇唔睇佢
條路自己揀仆街唔好喊
再一次證明pr嘅重要性
極臭惡
唉sleeping dog嗰陣真係好正, 有嗰句講嗰句,好有性格。 而家真係撐唔落, 跟住人哋走, 冇咗自己隨心所欲嘅氣魄
我之前都係聽住達哥訓
有時見佢玩得咁開心 自己又會買果隻game黎玩下
而家唔想再聽比佢把聲了

我放係大脾 較計時
呢個根本就係真正既達狗
死人果陣咪出左聲 咩下場呀?自己去爬文
唔出聲就逼人出聲 出左聲就話借死人上位 pr手段 仲話唔係迫害
整條咁既片出黎
叫fans為咗拎佢份禮物幫佢洗地

sorry真係唔得 接受唔撚到
仲話佢出黎講野會spin走個topic
屌你老母啦
一個發揮唔到佢本身應有既影響力既人就係要被淘汰架啦
你知唔知你講一句野有用過班兄弟講十鳩幾萬句野呀?
仲好意思話人做show
人地就算係做show呀
都盡晒作為一個kol既本份 - 影響群眾呀
你呢?又可以spin去邊呀仲?
無改錯名
push
你女仔727行完好走 後事等我地黎搞
由6.9(前夕)起
佢已經選擇左唔同主流走落去
唔敢認個事實係咁?
咪再晒時間喺d西人到喇,講真打機係佢幾搞笑,睇過大J果d片都無心機睇落去,不過佢做埋咁多違背良心嘅野,我寧願自己少d免費娛樂。
連登咁多負皮
unfollow得兩千幾個
笑料
意見領袖可唔可以唔發表意見?
可以 但觀眾自會選擇仲睇唔睇你
我都睇左佢好耐,已經唔想再理佢,因為我哋好多嘢要做

727元朗見,絲打記住約朋友陪你去,真係唔好單拖,冇人陪就去tg,連登約
一開波段字唔好比個音樂影響到好似好sad咁
果段字好撚有骨真係
Feel到佢冇悔意
仲玩膠 達朝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞