再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
雖然對付達狗只係支線中嘅支線

但香港人一定要記得達狗有幾咁仆街,再見達狗
身為公眾人物 唔表態=對政府嘅加持 將自身嘅利益送俾極權
中立不是立場
中立係唔贊成亦唔反對
中立係冇立場
佢講模稜兩可既說話係騎牆,唔係立場
同意
以自己為例 我身邊都重有幾位朋友對成件事係不聞不問嘅冷感港豬or坐係屋企屌兩句政府笑完就算嘅港豬
我唔想冇左幾位兄弟嘅同時亦忍受唔到呢班冇左良知同公義嘅人 心情真係好撚予盾 相信唔少巴打都身同感受
利申:2012年睇到而家,星期一之後unfollow 晒所有平台

屌你老味你做過乜野捧撚紅左佢咁巴閉?
達粉算鳩數啦 應該得番10後先做死忠
唔係要迫佢支持或反對
但佢連提下講下都冇
同以往有所落差
如果佢有提下件事
講下都唔會搞成咁...
証明左你同事講既野係岩 佢係騎呢怪 下次你要帶眼識人 睇真d先好反駁其他人
不如算啦
放過佢=放過自己
lm
屌盲撐班友係咪無睇達狗點解釋IG嚴留言呀

達狗話!驚有人留惡意言論!令佢個無叫唔好自殺既post變宣傳自殺

屌佢on99咁樣講姐係信唔過班兄弟
我唔知佢咩立場
佢從來無講過
而佢係咩立場我曾經想知但而家唔洗講啦我無興趣再知

而我提嘅立場係佢對兄弟嘅立場
呢個我知道因爲佢開哂聲屌大家逼害佢
我覺得佢話自己工作關係唔方便講太多係最好
而家為鬥氣多
當然啦,由backup佬件事狙擊到佢而家既hater都好大責任
收左台仲一日開4-5個post鬧佢根本不成比例
唔係我,係所有每一日準時930出現嘅兄弟
一日無兄弟嘅出現佢一日紅唔到
好似佢今時今日唔再開台,係因為無咗班兄弟
戲子無情,只怪大家太多幻想
屌,對佢好撚失望
佢唔開台,係因為唔講得新聞,
我估佢以後會剷左新聞,轉live打機,
Cut返落一個鐘直播,
或者專心做YouTuber
人地開台你去睇叫捧紅,講笑咩
反還反講呢d說話真係肉撚酸
分分鐘唔開
絲打i love u
唔係觀眾比人氣佢 咁係咩捧紅佢?on9達粉
應該唔會唔開既,佢要keep住做live出片去養人氣,
佢無人氣,其他所有野都推唔郁,

其實,撐達哥堆人唔洗咁灰喎,
佢唔會死,香港做打機content都仲係佢最好,
你覺得佢會因些搵唔到食咩,
係我地呢班對佢失望既兄弟被人掃走,
你知唔知點解佢段片要貼個人數出黎,
唔係想話比人知,佢了解到個人數有跌,
係想話你呢班仆街係得500人,快撚d扯,
佢仲有12萬做底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞