再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
依家認錯仲有得救
唔撚通我同好撚多過女人講過道理又要話你聽咩
一竹桿打一條船
有研究證實咗女人比男人感性架啦
理性啲既人同感性啲吧人講道理話辛苦都唔撚得

「知道你最有智慧,最唔中立啦,你嘅觀點永遠都啱」
「我除咗對沉默同埋反達同你哋持相反意見,已經同藍絲一樣弱智。
Ok, 明白」
「明,只有你哋反達嘅先係真理。
你哋先啱,
你哋容納唔到其他聲音,就算啦,我容納到。
另外,如果連登負皮同正皮代表到普世價值嘅話,
我相信女人係雞的確係志理名言。」

以上都係你既留言
得啦一路講呢啲說話一定係認同對方啦
雙重標準同我講雙重標準

你已經駁到是非不分,連對錯係咩都搞唔清楚
「我心目中公開支持不公正不公義嘅事先係不正確。」
屌你講得呢句都已經冇再需要反駁
迖狗支持者真係笑話嚟
森美係cctvb同廣告 活動
咁多job佢都敢為社會發聲
甚至喊住開咪

達哥佢發表左啲乜?

原本覺得達哥同森美係同一類人
名校出身,滿肚墨水,緊貼時事
風趣幽默又不失君子風度

原來差十九幾丈遠
動漫節佢仲去唔去
唔知佢仲記唔記得自己高登AC係陳近南而家佢已經完全唔配依個名
引戰狗請離開
引戰狗請離開
引戰狗請離開
引戰狗請離開
引戰狗請離開
引戰狗請離開
有認真睇fb留言就會發現屌人最多果班叫達粉
達哥有精神病好心就返青山啦
睇咗佢咁多年真係對佢好失望
出賣同佢出生入死既兄弟佢對唔對住自己
講得好,不過其實最尾果句可以慳返
黎緊六日一佢都有活動,諗唔明佢兩兄弟點解會揀依個時候撕開面具
要COOL住仲支持佢個班
以前嘅我
瞓醒起身化妝會聽達哥
做運動嗰陣又聽
返工又聽
又會分享佢啲片畀男朋友睇
再見了 達哥

利申:前女兄弟
仲有hitman 創咗最高人數直播記錄

估唔到達哥會變成咁
其實如果佢肯第一時間認衰仔我相信好多兄弟會原諒佢
可惜佢揀錯左
有冇手足反而可以講下騎呢怪有咩好睇
同意呀

估唔到果位風水佬批遲幾年..原本宜傢已經應驗
個幾月黎, 多謝咁多位勇武, 聽日靠你地保護老少婦孺, 希望唔好主動出手, 但唔代表唔還手

和理非帶埋後備電, 盡量全程錄影, 有咩事可以還原真相

記住, 我們要嘅係呢次運動嘅勝利, 唔係贏一場交

勇武 和理非 永不分割
[長文]人生最重要的選擇題
https://lih.kg/1363571
真心對達哥好失望 平時一休息 訓覺前 食飯都會聽你講下新聞同睇你打機 你越卡得勁就越好睇好似the last of us 咁 話比我聽要守住長板橋 不過香港搞成咁 竟然去避忌唔講64唔默哀 到依家仲有心情派禮物真係好噁心
咁巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞