再會,達哥

813 回覆
8317 Like 105 Dislike
賤種達狗
達哥識唔識公關嫁
而家仲玩分化??
必割一班fans 到杯葛者出黎
都唔知係唔係鬼...
佢大可以多謝堅持fans
再望反達人諒解

簡單 而家大多數專業人士 總商會
都望政府回應某幾項訴求
佢跟風咪搞掂囉 又唔係反中共反政府
啲兄弟想你講呢啲啫
完全乜都唔講 唔知想點 同深藍差唔多

利申 非反達 但unfollow 太7
終於unfollow左

利申: 2011年開始睇
以前人中個段話 達哥今日可唔可以自己聽番一次...
你繼續送禮物啦
真心兄弟變契弟,引戰狗
真係想知佢有冇團隊幫做公關
7到 達咩朝 達哥都正式滅亡嫁啦
Unfollow unsub unlike
個白痴唔撚知衰架
中三睇到而家 我諗都7-8年
由以前睇live 到上番youtube晚晚煲
到晚晚開始少左睇
但都keep住有留意你 但對你今次真係完撚全失望
公開屌撚完兄弟之後同我扮撚哂野
送禮物我真係笑左 唔好意思 你條新片睇左唔夠兩分鐘就冇睇了
同期既toyx都係睇左咁多年
全部unfollow unsubscribe哂再見
達哥從來都係一個直播台的角色 並非林喂喂真人
有名你叫達狗
狗點會識聽人話呀?
之前果批警犬有版你睇
黎鷹
睇得出好失望
食得鹹魚要抵得渴
依D野係等價交換
賺得人仔就要出賣尊嚴做狗
咁比人拋棄睇唔起唾罵亦都係預左
發埋D咁既爛仔脾氣真係好肉酸

第一次睇你係10年前youtube果個電車男追女記
當時仲未叫咩達哥亦都唔知條友乜水
剩係覺得條片幾得意就一路有跟下
試問又點估到十年後既今日會係另一隻既奶共狗

你係咪唔記得左當年你紅到都係靠我地一大班所謂網民既支持
今日反轉豬肚就係屎 忘恩負義
出句聲公開支持下都無
你點對得住我地!

走啦你
以後連登再無達哥依個人
哀莫大於心死
可唔可以講下佢尋晚條片做乜事
唔想幫佢增加views
禮拜一出完POST屌鳩兄弟屌足佢兩個月 之後琴日出條片講廢話之後做送禮勤

仲哥前哥後?
叫達狗啦
同你感受差唔多
講真達哥唔出聲
咩原因都好
最多失望唔會嬲
但係佢咁樣發火鬧人鬧兄弟真係太過份

原來佢有暗串大J做show?
叫奶共走狗
話多謝一路支持佢既人,仲送左Apple watch 俾一個一路係咁幫佢係fb 平反既人

仲暗示佢唔介意少左人睇佢直播,宜家因爲好多人係直播時攻擊佢搞到無得好似佢一開台咁同大家全心玩遊戲
都唔止大J一個啦 直頭串埋其他有出聲嘅youtuber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞