分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
睇得出巴打比佢影響得好深
而且仲執著緊大家一齊受到既傷害
憎佢無問題 你可以唔洗原諒佢
誠意推薦聽下農夫首好彩分手
因為你真係好彩同佢分左手 恭喜你
我有時知道自己走唔出個困局,見到佢識新朋友去抗爭,好唔開心會諗點解喺佢身邊嘅唔係我
感覺上大家溝通唔到
但都有可能係因為分左手
大家太多負面情緒先咁
不如冷靜左之後寫封信比佢表達下自己
一樣話冇野但唔比check
偷check完發現哂 再怪你睇佢電話
仲話知唔知咩叫私隱
邊會有話走唔走出 但係時間都係咁過 好唔開心咁過既做人都冇意思 唯有咁自我安慰

行得呢步 就算佢突然翻轉頭話好鍾意你 你個心都卻步啦 有d野係發生左就翻唔到轉頭 冇話咩機會唔機會 始終係咁
寫咗好多佢唔會睇,試過寫完即刻掉咗垃圾筒,做任何嘢都冇回音,反而仲激嬲佢,覺得我仲喺咁煩住佢
你唔係走唔出 係未行到出去
你要話比自己知 你一定可以出到去
或者佢都係用識新朋友抗爭去康復
就算分手同被分手都好
只要愛過大家都一定大大小小有傷口
最後個句我都認同
番轉頭都唔係個回事
分左手幾耐呀?
我係知佢都係用抗爭嘅搵啲嘢做,順便識朋友。係自己接受唔到佢識咗好多陌生人,而家佢寄情於佢新識嘅朋友堆,成個人都變咗好似同以前嘅佢一啲都唔同
12年分,之後嘗試過磨合,但當中有好多問題解決唔到,或者冇耐性去解決。四月底斷往來,但因為同公司仲會見,而家日日都透明咁,我都應該因為呢件事而resign 咗
多謝你
始終拍拖同分手係兩回事
就算佢唔係識到新朋友
你都一樣會覺得佢好陌生
因為佢已經唔係同你拍拖既佢
所以你都要一樣 可以搵野去寄情一下
有時候一諗起佢同其他男仔去食糖水就好心痛,可能因為以前陰影太大,佢一嬲我就會用其他男仔激我,所以我好在意佢同其他異性接觸...而家我都只可以局住唔用IG、FB,唔想接觸到佢嘅嘢怕觸景傷情,一諗起佢同其他男仔開心就好痛,情緒就好困擾
6年-7年係一個長時間...
已經resign左?
要多謝自己會接受同努力向前
一齊努力
低潮個陣會諗有一班連登同路人一齊努力緊
sor 打錯,今年12月分手
咁唔太成熟wo..
以前佢有動機咁用男仔激你
但依家佢已經無必要咁做
所以唔好FF佢同其他男仔做D咩
記得!你要為真實既野而唔開心
你喊都係因為分左手而喊
到你真係發現佢同其他男仔好close先再唔開心都得
依家唔好諗 唔好用FF出黎既野令自已傷無謂既心
無錯
失去一個人
唔等於失去所有人
仲有同路人互相支持
我以為咁長時間
你盡左你既力就可以
感情係兩向 有時你想解決問題
對方拒絕只可以接受
所以resign都係一件好事
比自己接觸下新環境
比自己知道世界唔係圍住佢轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞