分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
可以既我諗我打左 初頭冷戰時幾晚我都有過比佢 佢無cut但佢無聽 我無係咁打 唔想煩到佢 我果幾晚 晚晚9點半我就打一次比佢 因為知道佢10點就自動勿擾 邊個都打唔入
我其實雖然係男人,但係我覺得自己內心係女人(非gay),即係要成日見,要好安全感,要每日通電話,大家要知道大家每日做過咩,好痴身
我都有打過,反而有聽,因為係佢想同我做返朋友,但係我醒覺左,因為我過唔到我自己,就係做朋友,而家一定唔得
所以你捨得我走嫁啦?
應該係我仲未習慣冇咗佢,所以想同佢有一絲連繫!
我已經清楚知道同佢係冇可能一齊,因為佢.....唔係男人,更加唔係人!所以我先話緊我自己犯賤!我真係好犯賤,但偏偏個心.....真係唔識講......

其實講返,佢真係冇野值得我去愛,真係冇!
佢做一個保安,仲要係炒散,因為佢需要幾日出一次糧去買安眠藥食!
佢每日食好多,依家睇嚟其實係接近吸毒!佢食到係每日基本要食70-100粒,甚至超過....而且有時候係用酒送藥!

佢好多時係唔夠錢,咁我就幫佢買藥 買煙 買酒 甚至8達通增值,出街食飯99%我俾,如果開房就100%我俾,同佢一齊半年,用喺佢身上嘅錢已經接近1萬,或者已經過萬......

當初開始前佢答應我話同個女人分手,同我一齊,但原來佢冇!我仲發現佢哋有whatsapp 曖味對話,我以為佢哋只限whatsapp 對話,佢亦答應我唔會再係咁,亦唔會再見個女人,但原來佢哋冇分手..仲不停出去開房,亦有返大陸過夜!但因為我6月尾要入醫院做手術,情緒好波動,有一晚搵佢係搵唔到!原來就係同個女人開房!
個女人知道我要入醫院,覺得我好陰公,打電話講個真相我知,所以我先知道咁多野,知道佢哋冇分手,仲多次開房,甚至佢同個女人講係鍾意我D錢,所以個女人覺得佢賤格,要打電話嚟講俾我聽,當晚我同個女人講咗5個鐘頭電話,個女人同佢一齊2年,都喺佢身上用咗好多錢,剩係佢哋返大陸玩&過夜,都已經用咗幾萬人仔,仲未計港紙!我哋係講唔到佢有咩可取之處,更加唔知點解咁愛佢?!佢甚至連住嘅地方都冇!仲同緊佢前妻一齊住!
我同個女人都明白到,佢係唔可以依靠,因為佢冇膊頭!如果要過人世的話,係要我自己膊頭夠闊,可以俾佢挨!

當中仲有更加多衰野,係個女人講俾我知,聽完我都真係無言,我只覺得我俾人當係玩物咁玩,我都唔知自己係乜!

我唔介意佢大我11年,唔介意佢做保安,唔介意佢冇錢,甚至佢咁食安眠藥我都接受到,但我介意佢咁對我!咁樣呃我!

我真係犯賤,咁我都仲有打算想同佢聯絡,但佢已讀不回!
我方面我諗未去到 要咁絕封我任何既 無聽 我覺得佢未處理好自己所以唔聽我電話掛 因為我記得佢仲有佢啲前度野 例如ig 不過我又唔係做左啲對唔住佢既事 我諗未需要到咁
我都無咩朋友,得一兩個傾到,但係人地都要返工拍拖做其他野,所以最好喺呢到大家舒發下,其實你都喺到幫緊我,因為我都想同人傾,等自己唔好諗其他野
巴打好似我...100%投入同唔介意付出既人...但對方話揀左另一個男仔果刻,我仲好on9 話想做翻fd後尾都係驚有日佢post 左佢地一齊合照我會頂唔住,所以決定unfollow 哂...因為知自己會手痕係咁留意
佢對我嘅好....就只有甜言蜜語,但都係大話,佢一直以來乜都冇俾到我!係乜都冇!但我就已經俾哂佢,我嘅溫柔俾哂佢,我真係想收返哂!
我明你而家好難走出,我自己既方法就係做運動同轉新工,而家已好好多
如果佢肯,咁就要好好坐低傾下,不過大前提係唔好太多幻想,因為一個唔愛你既人,佢無諗過其他野,只係想要同你分開
岩啦,我就係做遲左unfollow呢個決定,好傷心,反而係佢想同我做fd,但係我就係唔俾呢個機會佢再傷我,因為我個心已經好攰,好似穿左個窿咁
無得返轉頭,所以你要自己行出黎,我地先幫到你,你要加油
一定可以,我跑步個時真係有一刻可以唔諗,最好搵d野睇下
大家都要,要相信,總有個會珍惜自己既人出現
如果佢肯 我會同佢坐低慢慢傾下 亦唔會比自己激動 唔會幻想太多了 如果傾左佢都係想 我會尊重佢
唔想*
未分右手嘅點好?
無錯,如果佢想一齊,都要考慮返會唔會再發生,唔係佢想點就點
作最壞打算啦,如果想一齊,當初又點會講分開,每個分開都唔係突然,係好多野加埋,除非係突發性就無得講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞