分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
分手幾個月
仲會返學同班
好辛苦 大家當大家透明 明明同一班fd
但件事得我地兩個人知
與其傷心,倒不如做啲開心既野。 我都係後尾先知原來對方仲同緊個ex一齊
好叻呀 好識諗
但記得唔開心無錯嫁
唔開心就喊 做自己想做既野
抒發出黎先好得快
小心身體呀巴打
唔好要愛你既人擔心
要食飯訓教
我個時係返工放工跟著做運動,返到屋企已經好攰,都叫訓得著,不過好早起身
即係未分之前同緊ex一齊?
可唔可以比其他1-2個同學知道?
有人同你分擔同傾下 會好好多嫁
分手分得好呀真係
係咪係咁諗野?我都明,但呢段時間係咁,過多個幾星期會好d,加油呀,訓唔著上黎吹水啦
我呢兩星期長期都失眠,訓醒個腦好自然咁又諗返起
明知唔得都照試
咁你地而家仲有冇聯絡呀,有冇諗過自己想點做
試左無後悔就可以
你唔係要對得住佢
係要對得住自己個心
傷到想做廢青
做咩都提唔起勁
尤其認清左佢唔會為我停留
所有講既plan既都只係ff
我想完了。係徹徹底底咁完。我俾太多機會佢,我接受佢過去一切,甚至佢咁傷我,我都原諒,但太多次了。我覺得是時候開過一本新書,我都要向前行了,唔想分開左一年幾,都仲活係2年前最親密的記憶入面。我入大學既時候識佢,後來先一齊,佢同我經歷左一段人生好重要既時間,開托左我好多眼界,帶我體驗了好多。但未來仲有好多值得我期待既人事物,我唔想再為佢錯過了。佢永遠都會係我回憶入面,係人生重要既一頁,但我唔想佢出現係我未來既記憶入面了。
比自己癈幾日先
講真 如果連心情低落都唔比自己頹番幾日
人生真係好慘
因為佢想自己係控制嗰個,所以分手係佢提,拋棄人嗰個都只可以係佢。如果佢覺得你已經move on 高變左被拋棄嘅係佢,佢接受唔到會搵返你,當你一覆佢咪成個主導權又去返自己度,又唔理你
真心仆街黎,絲打頂住
知道你有機會都想一齊返,好希望會改變,但我諗事實都話咗俾你聽段關係會唔會唔同。
分手嘅過渡期自己一個好痛苦,但點痛苦都唔會痛苦得過係段關係重覆被傷害,自己一個喊,感覺到佢一直講大話對佢冇信任 既辛苦既痛。。個心那住,個心感覺到酸痹咁。。
我地同呢啲仆街一齊前係一個好好嘅女仔,唔係咁無安全感同成日發癲架!
堅決分開係要搵返健康同開心嘅自己返嚟
認清到佢已經好叻!起碼你已經踏出第一步,唔再為佢搵藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞