分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
明白或者我只係想盡力去挽回呢段感情 就算唔得 我同佢講過 我係唔會怪佢 憎或者嬲一個人太辛苦了 我都會多謝佢曾經出現係我生命裡
加油,希望你能夠成功,收到你好消息
謝謝你
我都知道,只有自己先可以救到自己,不過我只怕我將來好難信人,而且我覺得我返唔到去以前嘅我
佢嘅賤太多太多啦,上面我有打一大段野出嚟,你睇睇,睇完可能覺得我犯賤
我都怕,因為每次都係100%付出換到咁既答案,但係要相信,總有一個係夾到你既
我會喺到等你消息,加油
有咩進展再講聲你知
好,等你
我真係好掛住佢,真係好愛佢。
我同佢一齊左6年啦,有開心同唔開心既事
佢話對我淡左,想分開搵返自己既感覺
初初我有chur 佢,但佢同我講左一句話叫我唔好咁自私,係愛佢既就放手比佢走,愛一個人唔係要一定擁有佢。
佢講完之後我自己反思左好耐,佢話佢後尾個兩年對我其實冇咩愛情,同我一齊好辛苦有壓力。
依家其實我仲好愛好愛佢,所以我選擇左比佢開開心心過佢想要既人生,我自己雖然好痛苦,但我知佢冇左我係佢身邊佢會放鬆開心就夠。
我唔知自己可以承受呢種痛苦幾耐,但為左佢,我唔會再表露對佢既愛意,只會同佢做普通朋友。
我分手呢兩個月黎,每晚都夢到佢。
我知道如果我有一日頂唔住呢份痛苦,我可能會選擇做傻事。。。。
各位,唔好做我呢種傻仔,如果可以既話就move on
我自問就做唔到,你地要好好加油
我為左唔好比自己更難受成個對話記錄del左
希望第時唔會後悔無得睇翻回味下
如果要你一直對住一個唔愛你既人都唔會開心,一個人愛唔愛你點都會feel到既
我覺得一日未結婚都有權揀
如果佢一開始唔係講到咩出軌係佢最憎既事
今日我覺得都唔會咁唔舒服
好撚心寒
完全係個心痛到一個點,被人雙重背叛咁
唉,好寂寞
好想有個人係身邊
分手後諗住玩下交友app
點知玩完仲寂寞
如果係咁,我覺得想復合多,因為一個分左手既人,點會無啦啦噓寒問暖咁關心你,我都想我果個係咁,可惜佢已經變左心
分開咗之後 你好快move on
其實我好hurt
睇下你出發點,如果想搵人傾下都可以,但係如果搵水泡,你只會仲寂寞,因為你個心唔係愛果個人,令到第二個你出現
變左心真係唔好諗,永遠都會記得
Btw想問下大家 男女失戀係咪會有唔同
聽講男仔係頭一星期分手會好開心 覺得自己解脫左
但之後可能隔一個月後就會開始好唔開心 覺得自己少左啲野咁
但係女仔就相反 頭一個月好難挨 但係慢慢就會回復正常
其實每個講分手既人,大多數都係快樂果個,因為佢一早走,從來唔會考慮被分手既人既感受,佢只會諗自己講完之後就即刻離開,唔好再有任何手尾,即係你同我而家既狀況咁
唔好估啦,最難猜測既就係人心,正如我想當初咁,我都以為係好似你咁,佢想要自由,點知轉頭有第二個,個幾月時間,邊有咁快,可能佢習慣有人陪又唔定,最主要係睇你點諗
我係巴,我就唔係,我一開始傷到而家兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞