分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
你講得好啱,我爸爸話佢係人渣,我有個老前輩話佢係垃圾,有個網友話佢係過街老鼠,更有人話佢係社會渣滓...
所以我仲打算同佢做返朋友,我真係覺得我自己犯賤,我真係覺得自己會衰心軟!可能我同佢傾到好長遠嘅計劃啦,家下乜都冇啦,乜都唔駛做啦!好唔習慣,家下嘅我係要休養身體,但....我乜都冇動力做!
即係我家下真係犯賤啦....
所以我真係想有人鬧醒我,或者俾多D真相我睇
啱啊
係呀!反而喺網上世界同唔識嘅人講得仲多,所以你有咩就講出嚟,上嚟呢到發洩啦,總有人會聽!
未講分手嗰陣搵佢問佢想點,佢就say哂sorry話好想再同我建立將來
之後就變咗我唔搵佢,佢就唔搵我
唔知佢想點
我就頂唔順話分手
佢先話佢自己個心變咗
同齡嘅男仔真係好唔成熟好垃圾
同你一模一樣

但巴打 要passive啲咁等
等到就等啦
有緣自會一齊
絲打幾歲呀,我就31就32
至少佢肯講變心,唔洗死得不明不白
唉,而家仲唔夠真相咩,佢個女朋友都打埋比你同你講,你仲想有咩真相,一個男人對你好應該係有承擔,而唔係仲要你養埋佢,你都想比人錫比人照顧架麻?斷左佢搵個真心愛你既人啦
同ex係和平分開,分分合合左幾次,搞到大家都好攰。分開左3個星期,依排係咁反思自己有咩錯,希望改曬佢。今日問佢借相機,都傾左1,2句計,唔知開sem仲有冇機會追翻佢
好奇問下如果你既下一個想你del你會?

依加同佢分開左,記得自己因爲係初戀,個陣妒忌,覺得自己真係可以同佢行到尾,叫佢del左同上一個既合照(好少量既,因為佢地一齊個陣都好少影),佢話無所謂反正無晒感覺加平時又見唔到。
後尾依加諗返自己好似好自私咁,畢竟佢點del都好,啲回憶都係存在過既,唔應該叫佢咁做既。

唔知佢下一個男朋友會唔會咁樣叫佢做呢
我有備份到
原本應承自己備份左就好del電話既相,結果備份但未有勇氣去del......
A0路過
其實我自己都知道,就連我入院出院佢都冇陪我,都係我自己一個,我真係需要一個膊頭,一個依靠,佢係一定俾唔到我啦!
唉!其實我依家都唔知執著緊D乜?!
搵個嗰....話搵就搵咩,我年紀都唔細,老啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞