分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
巴打點呀
慢慢黎
如果我地講幾句就可以無事
乜都做到
咁你就係超人了

就算失去無得番轉頭都好
檢討番自己錯既下次唔好再做
你點呀巴打
要重新習慣無左一個人係身邊真係好辛苦
絲打因咩事分開?
就算到最後一唔一齊番都好
反正呢段時間都係要渡過
不如將自己變得更好
他日有緣走番埋一齊 就係不一樣既自己
又或者會遇到更識欣賞自己既人
但相反 佢有無做到你想要既野?
無錯,不過而家呢段時間真係最痛苦,同佢開心既片段每日都會浮現,要放下一個心愛既人,真係好辛苦,但係都要同自己講要做到,因為對方已經有新既人,我亦唔應該等
係呀!佢好衰!我入院前佢仲同人去開房,又鍾意食安眠藥食到吸毒咁,又打算呃我錢,又有偷野習慣,總之冇樣!
如果要去到夾硬改變就冇必要啦,應該係要自動去改變。我都係架,我以前成日發脾氣,郁D就話分手,但遇到個賤男,除非佢好過分,俾我發現佢同其他人係WhatsApp 到調情,否則我都唔會發脾氣,我將所有嘅溫柔留俾佢,佢幾霉,幾窮,幾用我錢用到山窮水盡都好,我都唔亂講分手!

所以最終係佢講分手。
咁你覺唔覺得記性好係一種痛苦?
絲打講得啱,唔好浪費左d 時間
要活得比佢好
好好放低,調整好個心態,就算冇得走返一齊,但或者下個會更好!
分左手之後我都有呢個階段
我以為大家仲有希望
所以我個心都覺得大家未分開哂
我都好努力表達我會做既野同氹番佢
但到佢覆我一刻 由本身有1%希望變到絕望
我個刻崩潰左 完全喊到停唔到
廢左幾日 我先決定要企番起身

巴打 分手每個人都係絕情既
如果今次係地獄 你都覺得值得再試
我會支持你再試 但如果又再失敗
我都希望你愛自己同自己個心多d
你係咪講分手個個呀絲打
而家開始關心多d屋企人啦,佢地係一定會係你身邊
加油呀
過左就無事
你知道自己會更好的
成日同人講已經好左好多,其實反反覆覆,一時好,一時又反轉頭,係咁喊,有時覺得自己好似痴線咁,好難過
比佢知 無左佢
一樣好開心 仲生活得好好
每日一起身就同自己講加油,又過一日,今日要比尋日好,每一日都咁講,已經講左兩個月有多
情緒話黎就黎 好正常呀
想喊咪喊 唔好限制左自己發洩
起碼你都有好左少少既時間
唔係每一刻都為佢傷心
已經開始有進步
有無覺得好左
反覆,時好時差,不過好既就佔多左,因為知道佢有新一個,唔值得等,所以死左心
乖啦 絲打 你會遇到更好的 我唔係話格硬要改變既 想珍惜段感情而改變 可惜太遲了 佢唔願意再比時間我改了 只好尊重對方
好既時間佔多左已經開始好緊
想同你地分享首歌,我每次聽完都會舒服dhttps://youtu.be/7-NzW3kA49k
希望幫到你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞