分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
講得岩,翻轉頭搵返你都會諗會唔會當你水泡,同埋始終有條剌係心度
*雙向
其實我都唔知,所以我唔敢再開假acc 睇佢嘅嘢,就算自己真係好想知佢動向都唔敢再睇,我驚自己接受唔到。

我知道好多煩惱來自胡思亂想,所以resign 係令我完全淡出再慢慢療傷,而家仲處於同一環境會見到,係開心仲可以見到佢,但同時知道自己情況唔會改善到,只要佢講一句無關痛癢嘅說話我都可以牽一髮動全身,係大好嘅影響同陰影...

如果可以愛我都想重新面對,但已經冇可能,一係全力愛,一係全身而退,前者已經冇辦法做到,我都只可以揀後者,但用嘅力真係好大好辛苦好攰
如果有決定同有方向就去做
過程一定係好辛苦
但話比自己知 過左就會無事
記得對自己好D 做多D自己想做想野
呢段時間比自己放縱下
我相信屋企人 朋友同連登巴絲都支持你
巴打一定要加油呀
都放縱咗,以前都唔會SL,而家成日SL 逃避
不過都去咗學影相,買咗相機,日日周圍影,嘗試搵啲嘢比自己做同練下專注,有啲地方經過都間唔時係會彈起佢嘅畫面,anyway , 多謝絲打鼓勵
我呢排SL射波既日數多過我半年加埋
幾好wo 真係去學 我覺得我都要練下專注力
我成日都好分心又無耐性
我以前好有㗎,係呢一兩年情緒太波動影響生理同心理,專注力會受影響。絲打都加油,跑下步可以練埋毅力又可以出汗,我覺得幾好

分左一個月, 想move on 就唔捨得,死拉住佢
覺得自己真係好垃圾,痴左線咁
已經unfollow晒
但我地好多common fd
其實佢post得上去姐係已經真係完全唔care我感受
因為佢知我一定會知道
我宜家返緊工都想SL
我會嫁啦
前排join左康文個正確使用健身室
終於抽中我 下星期可以去上
no 你不是垃圾
分手唔開心好正常姐
拉到就好 但拉唔到就要諗下下一步

食屎啦 完全唔理人感受
你要話比佢知 你無左佢生活得仲好
why not
最慘係唔知拉唔拉到,而家間中都會傾下計,但又唔知佢係咪仲想同我一齊
而家心情好差,除左搵返以前啲社交圈子玩下散下心之外,我都唔知可以點下一步
好到肉我都係處於呢個狀態
唔係頂唔順,係習慣左掛住佢,但其實都冇咩feel,之後唔敢搵下個
仲諗緊佢會唔會覺得我好過個女仔
但其實人地根本唔會根本已經唔記得左
唔記得左點愛自己
個腦淨係得佢
而家呢個地步係我知已經無得救 已經過去左
知我地唔夾 佢唔再愛我
但我仲係走唔出 放唔低
呢段時間真係慘過死
每日個心都有希望同絕望既交接
希望你快D得到回覆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞