分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
我都係返新工,試下新工圈子,我都想識多d 人,以前我都比個ex 話圈子太細,所以依家盡量擴大,大家一齊加油
我都明要改變下自己,所以依家日日都跑步做gym, 學日文,進修英文,為左佢又好,為自己又好,不斷進步
因為自己仲好鍾意佢,我block 佢已經係最盡
要對自己有信心,一定會有愛你既人
見到好多人都好積極

我都唔知自己仲要頹幾耐
先出得返嚟
我都係,一個最熟識自己既陌生人,一諗起個心就痛,但係無辦法,佢決定左改變唔到,但係要相信所以既安排都係最美好,可能分開左,大家都需要返大家,有緣一定會一齊返
隨時上黎啦,我會成日上黎追post,同大家加油
多謝巴打
我都唔係架,今日情緒一起,我又喊左好耐,但係知好多野都已經改變唔到,所以要學會接受,愛自己,放心啦,我相信你都一定得
要一齊加油呀,有時間上黎傾下,個人會舒服啲
我放手了 與其佢覺得同我一齊已經咁辛苦 放開佢
佢會開心既話 我寧願放手 最後我都講左 希望將來陪佢既另一伴 好好愛佢錫佢陪住佢 比到我曾經比唔到既野佢 最緊要佢開開心心就夠
真架 我唔會嬲唔會怪佢任何野 係我令佢放棄左我 唔怪得佢 咩都我自己做成 最緊要佢幸福開心就夠
大家點樣面對或者接受佢已經move on, 甚至同異性出街、拍拖
del晒所有野,包括IG Facebook,唔好再睇,好好放低
加油,要好好生活
畢業之後可以點呀?
我即刻已經delete哂佢嘅相,老實講,我同佢都冇合照,所以del 就 del,想睇就上網都搵到佢嘅相,所以到依家都冇心痛,冇後悔!
新工我仲未返,但我覺得都唔會有太多人啦.....我都係圈子好細,好難識新朋友
大家一齊加油啦!
哈....我只block咗佢一日whatsapp fb,之後解返,因為心軟後悔,但fb已經add唔返啦,佢電話我真係del咗。
不過我覺得咁都好,斷得乾淨,唔好拖拖拉拉
重新出發
睇到你咁講,即刻覺得你好勁!
要啦要啦,不論之後搵唔搵到啱嘅人,至少真係唔好待薄自己,始終每個人唔係冇咗邊個唔得
仲係唔捨得咁點
我會架啦 多謝你 我亦都有同佢講 如果要我放底好難 我心裡永遠都有個位置屬於佢 呢樣真 可能因為自己真係認定左佢
隨緣啦 呢啲強求唔到 享受下單身啦 自由自在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞