分左手既入黎

1001 回覆
664 Like 11 Dislike
支持,要放底,就要del晒所有野,我岩岩又喊完,生活又係要繼續
咁你唔鐘意我呀啦
估唔到你會咁講
巴打主動去見心理學家係好事
唔係一下子要接受晒所有嘢
接受嘅過程好辛苦 但過咗呢個過程
你嘅開心一定會比你想像嘅多
無話羞唔羞家,我都日日喊,我都係分左手岩岩兩個月零一日,一直喊左兩個月,頭先都喊完,咁樣先係正確處理情緒既方法,喊完,就要重新震作,我會支持你,加油
喊完又係一條好漢 絲打好勇敢
我覺得唔洗將所有回憶都del哂
但如果對方係fb ig攻擊自己
唔通仲不停行過去比佢sm自己咩
你飛我先嫁仲好講
我夢見兩次,心好痛,加油
呢兩日要自己過 唉 開始覺得好難頂
有無朋友可以約?
都係既 一陣收工 有個朋友車我去佢樓下 到時wts佢 睇下佢會唔會見喇盡哂力了
唔好意思,我係巴,絲打,你真係好好,見你日日都盡量覆,幫呢到所以人包括我盡量舒發情緒,真係多謝你

唔del真係好痛苦,日日見到佢既就會幻想,亦唔想各位好似我咁,已經見到佢喺ig已經有新男朋友,仲要只不過係兩個月時間,呢個震撼,真係唔係人人頂到,我有諗過行左去算,但係太多野要做,同埋點解要因為一個變左心既人而放棄自己?我果日搵個朋友大喊左好耐,舒發完,而家繼續陪住大家
無啦 一直都少fd 因為要專注做自己既野其實weekday好少時間 之後識左佢覺得有人support自己幾好 但係佢根本唔會體諒 相反我係咁俾我最大support佢 因為達到目標前一定有一段好痛苦既時期 而家我又要自己一個面對 算啦
加油
盡力,覺得做完舒服就得
support bro 講出黎喊出黎舒服d既
誤會左 巴打唔好意思
我都上黎傾下計 大家陪番我過時間就真

唔好為一個唔愛既人放棄自己
佢唔會care你 所以唔值得
剛剛分手半個月多D,依家處於犯賤嘅狀態!因為個個都話佢係一個賤男人,但偏偏我想同佢做朋友,不過對方係已讀不回我😭
我自己都唔明白點解要咁犯賤,明明佢係一個賤男、垃圾、人渣.....但我仲要對佢有咁多諗法,真係好想有人鬧醒我😭
係時候建立下圈子同興趣
放假無野做無fd約就搵野學下

有時都係想人support下自己姐
達成目標已經辛苦 仲要carry人
咁不如自己行番 再搵一個互相carry既人行落去
達唔到你expectation既人
放底左只會更輕鬆
我諗,其實而家分開,好過第時結左婚先分,一切都係最美好既安排,俾我知道佢其實一早個心已經唔喺我到,見佢兩個月都無就同新既一齊就知我唔應該再同佢一齊,我係要搵個另一個愛我既人,我都執著左個幾月,一路覺得有機會復合,但係上天會俾你知道幾時要做正經既決定,但係首先要安撫好自己情緒,要愛自己,如果唔愛自己,無人會愛你
絲打 首先你要知道
你依家咁係無可能同佢做朋友
當佢已經有同你做朋友既心
但你自己係咪真係handle到?
定只係想大家有一絲既連繫?
朋友同情侶完全唔同
唔係唔可以做朋友 但你比任何人清楚唔係依家

愛佢無錯嫁
就算佢幾賤 可能都有你值得愛既地方
但係挽回完傷左損哂 係咪值得?
值得我會支持你 唔值得就試下走出去
最慘係之前佢有時會問我一啲佢自己都會上網搵到既簡單野,又叫我幫佢問野,又加返我ig,令我無限幻想,點知喺朋友個朋友ig見佢已經有第二個,一棍將我打落地獄咁
一個月前,ex帽左我
對佢又冇咩留戀
但今日都係開懷唔到咁
我比你 要幾多都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞